Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ken

P.R.E.G.N.A.N.T

Ahojky, mám takovou zvláštní otázečku! *3* Týká se to hlavně těch, kteří už sledují čtvrtou sérii, *1* Nevim, jestli jsem byl slepej nebo co, ale jak může být Sára těhotná, když spolu nic neměli? *15* *7* Nebo alespoň na nic nebyl záběr, tak jak má člověk vydedukovat, že už to mají za sebou? *7* *7*
    • Re: P.R.E.G.N.A.N.T

V 1. dílu 4. série leží spolu se Sárou v posteli a Michael si zrovna obléká tričko..ale "akt" samotný neukazovali
    • Re: P.R.E.G.N.A.N.T

Já viděla všechny části a můžutí říct, že jsme žádnou intimní chvilku neviděli, ani flash back. Ale dle mého k tomu došlo v 4X01, jak byla líbačka v posteli, pak byl záběr jak se Michael obléka a sára sedí v křesle. Tak to zřejmně zmákly tam, Michael je prostě jednička ve všech věcech *16*
      • ken

Re: Re: P.R.E.G.N.A.N.T

Asi jo, no právě proto jsem se divil *15* Nedali tam vůbec žádný záběr! *9* Jak to pak má člověk vědět!
    • mexx.007

Re: P.R.E.G.N.A.N.T

No kene pokud vim, tak spolu spali jak ji nasel, ne? Jak byla u toho svojeho strejdy nebo kohosik... tak tam byl zaber, jak se Mike probudil a ona sedela u teho okna na zidli... :) Nepametas? Mozna je tehotna uz z te doby :D
  • Pozor spoileriodní....

Zdarec lidi, včera sme viděla 4x19 a je to dlc maso. Dcl mě vzalo, že nejsou bráškové....a jak maminka hned poznala, že je Sára těhotná:) Výbornej díl, už se těšim na další a hlavně s napětím očekávám happy end...
    Jo a lidi, je pro vás pro někoho tak těžký sem napsat jak napsat o ten autogram??????Co, kam a jak poslat????Byla bych vám vděčná!
    • ken

Re: Pozor spoileriodní....

Ahojky, sestra koupila bravíčko a tam byla tato adresa! *15*

Wentworth Miller
      c/o William Morris Agency
      One William Morris Place
      Beverly Hills, CA 90212, USA

Jinak také zde: www.went-miller.sblog.cz *15* Snad vám to postačí...
  • ...

Ahoj lidičky.
    Hlasovali jste někdo na souboj-serialu.cz?PB JE NA TOM DOST BLBĚ!....Prohrává s HIMYM...Prosím hlasujte!
    • Re: ...

Tak jsme zjistila....PROHRÁL.2.místo PB zase neminulo.Snad vyhraje dalším rokem. *9*
      • ken

Re: Re: ...

hlasoval jsem a dokonce i z počítačů ve škole, jsem ppoprosil spolužáky! :-) *15* asi to nepomoho!! *9*
        • Re: Re: Re: ...

Asi ne *9* ..jenže na PB.cz jsou tisíce uživatelů a hlasuje z nich pouhá čtvrt.......takže nevím..:D:D:D...
  • I'm sorry..

Sorry, že jsem tady tak dlouho nebyla, však tak škola mě pěkně štve, vůbec není čas :(:( Koukám, že tu asi mluvíte o 4. sérii co?:D To já se nechám překvapit až bude u nás, protože stahovat mi ani nejde :D Ale docela by mě zajímalo jak už to dopadne a jestli bude happyend xD snad jo xD ale ta 3. série měla fakt málo dílů xD mě to aspoň teda nestačilo.. ani nechápu o co tomu Wistlerovi jde a jestli to je fakt hajzl :D Nevíte kdy bude v ČR v TV ta čtvrtá? :) se mějte, co nejdřív se tu zas ukážu ..
    • ken

Re: I'm sorry..

možná brzy! ale jak to tak vypadá *9* NOVA nechce kupovat! *4* Nejdříve se musí celá odvisílat v USA a potom až může putovat k nám, do roka by tu snad mohla být??? *15* *3* Doufám...
      • Re: Re: I'm sorry..

Díky moc *4* Ikdyž mě to moc nepotěšilo :D Jsem nedočkavá :D Ale čekala jsem, že to tu bude min. za rok no :D
        • wendelin8

Re: Re: Re: I'm sorry..

Ahoj =o) nu nvm s tou 4. sérií,ptže 3.série už byla odvísílaná v USA ještě v r. 2008 a u nás se teprve odvisílala až teď v dubnu dá se říct, takže doufejme,že to do toho roku aspoň stihnou =o)) ale taky sem nedočkavá a zajímalo by mě to,jak to všecko skončí =o))
  • :)?

Ahoj, prosím poraďte. Kam, co mam napsat a poslat když chci Wentův autogram? Vím, že jste to řešili, ale nej by bylo kdyby mi odepsal někdo kdo už má zkušenosti..dík
  • zdenule119

Ahoj

newite někdo na jaký adrese bych našla díly prison breaku a kde bych je mohla shlídnout???...díky za odpověď
    • ken

Re: Ahoj

Ahoj náhodou vim, ale je složité pro člověka, který se *3* nepohybuje ve světě stahování filmu! :-) *15* *14*
      • zdenule119

Re: Re: Ahoj

haha...já se umím pohybowat we swětě stahowání filmu...jenomže to prostě nikde nemužu najít...a nikde mi to nejde...
        • kasnic

Re: Re: Re: Ahoj

Ahoj....rozhodně vím:)......zkus to na sleduj.to *15*
          • ken

Re: Re: Re: Re: Ahoj

Rád ti pošlu odkazy, kterej chceč díl? :-) *15* *14*
  • stephani

Went

ahoooj nevite nekdo jestli ma rodinu kdyz mu je 36 dekuji za odpoved je proste nejlepsi *14*
    • Re: Went

Kdyby ano,věděla by jsi to:).Takže NEMÁ!....Myslím:D
      • stephani

Went

nj to mas pravdu ale dik za odpoved *3*
        • kasnic

Re: Went

Nz..:)
  • WENT

inaaaaak Went 4ever!!! MILUJEM HO ZA TO, JAKEJ JE!!! MY VŠICHNI HO MILUJEM!! JE NÁŠ!!! :D:D *7* *7* *14*
  • ..

hej tk došel někomu Wentuv autogram? esi jo tak mohli byste sem tu adresu napsat?? kuju
  • Melete o sračkách...

Nehádejte si kvůli obálkám a povídejte radši co jste řikali na sedmnáctej díl..:)
    • mexx.007

Re: Melete o sračkách...

Ja ho jeste nevidela... nemuzu ho nikde najit :( chjo... nechces rict, kde najdu?
      • Re: Re: Melete o sračkách...

Na czsharu neni problém a na prison-break.cz titulky:) Pohoda a určo rychle koukni
        • mexx.007

Re: Re: Re: Melete o sračkách...

uz stahuju... diky diky :-D Tak ja jdu tedy ted zkouknout 17 dil... :)
          • ken

Re: Re: Re: Re: Melete o sračkách...

No já už to pomalu přestávám chápat! *14* Ty klíče, atd... *15* Jasně, chtěj Scyllu, ale proč dá tedy souhlas, aby zastřelili Linka? *4* Je sice pravda, že se to nestane, ale PROČ vůbec? *15* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Melete o sračkách...

Nevím, přece jen zabil a znásilnil ty děti...jasný ted je dobrej, nemá chudák ruku a tak, ale přece jen v první sezóně byl ten nejhnusnější...

Mám podobný názor! *1* Jen, T-Bag by klidně mohl žít taky, je to sice hajzl! *15* Ale taky si zaslouží rodinu... mi ho bylo docela líto, když se díval na fotku své matky, *9* která byla myslim někde v ústavu! *9* Sice to je kretén největší.... ale duši.... srdce má taky a lásku (opravdovou) určitě taky někde skrývá! *14*

Jj,taky mi to neni jasný. A to, že je Linc proti Mikovi....nevim..¨přála bych si konec aby byla Michael se sárou a malym Scofieldem, Linc se Sofií a LJ někde v klidu...a s jejich matkou, která na ně srala může jít i s Padmanem do háje:D Sucre a Marikruz taky dítě a Mohano s manželkou....T Bag taky může umřít, je to hajzl:) Konec nemusí bejt až tak akční, happy end by byl stopro lepší..
            • mexx.007

Re: Re: Re: Re: Re: Melete o sračkách...

Je to cele nejake zmatene... taky sem to nechapala *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší