-
ŮžasneJ!!!
Wentworth Miller,,,je klásnej,milej,sexy chlapík,ale my ho známa jen jako Michaela Scofielda,ale newíme jaký opravdu je Wentworth :(,,ale presto MILUJU PrISon BrEAk!!a HlaVní HeRDinY!! :o* :) *4* -
-
Re: ŮžasneJ!!!
ne asi *14* -
-
Re: Re: ŮžasneJ!!!
Co asi ne??? :( te NeChápU! :( *9* -
-
Re: Re: Re: ŮžasneJ!!!
já napsala ne asi *14* jako,že souhlasímm
-
-
-
-
=)
ahojky lidičky..prosím Vás, nemáte někdo tu úvodní znělku z nej seriálu Útěk... ? *4* jetli ano,pošlete mi ji prosím na mail..budu moc vděčná...děkuju mocínky...Dadule *3* -
-
Re: =)
jo já mám hlavní úvod z útěku z vězení:) *14*
-
-
HRŮZA
to je úplně strašný...!!!!!CHOĎTE SEM LIDI!!!!! -
sakra
hele Went je na druhym místě to se mi nelíbí musíme sem chodit častěji a udělat něco aby byl zase první on si to zaslouží!! *1* -
-
Re: sakra
no,já jsem přišla a úplně,,Cože?''no,jako a ono se to určuje kdo,kdy a jak často sem chodí jj?to sjem etda nevěděla...,ale máš pravdu!!!!!!!!jako...sere mne to *16*
-
-
wentworthek
hej lidičky...měli by jsme něco udělat,třeba kdo čte BRAVO tk tam PŘEDTÍM BYLO něco s Britneyy jao všechny fanoušky jí psali a oni to pk předali..co kdyby jsme taky napsaly aby navštívil čr??:D:D:Ddilina mno *9* -
-
Re: wentworthek
jo to by bylo super,ale měl by to udělat nikdo kdo to umí!!!! a taky by mohl někdo na psat aby dali do nijakýho časáku zase něco o útěku!!!!! *1* -
-
Re: Re: wentworthek
TJ...já kolikrát píšu o plakát......a nic,a nic... *16*
-
-
-
:)
Nádherný,krásny,užasný chlapík uplně o miluju:-* *14* *14* -
:o)
On je tak roztomilej,sladkej,uzasnej no je proste k sezrani moje nejvetsi laska *14* *4* -
:-)
jj michael je krásnej je ulně boží i jeho seriálovej bráška:-) *14* *14* *14* -
vyhraj 200Kč
http://ecelebrita.unas.cz/index.php ?r=pppajisek - jukněte se semka můžete se tam i přihlásit a vyhrat 200 Kč !!! *4* -
:-)
ahojky.went je fakt super,je to výbornej herec a je to fakt kusss!! *1* *15* -
-
Re: :-)
Přesně tak *3*
-