Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Forum

achojik.... jestli chcete, muzete jit na forum o Wentovi na: www.forum.lide.cz .... podle me je to tam lepsi....:-) *1*
  • PB vs WM

Lidi, já nvím jak vy, ale přečetla jsem si 3 stránky a z toho co tu píšete je mi fakt špatně. Ten názor, že FANklub je pro ty,kteří té či oné osobě fandí je jasný.

SERIÁL PB je doopravdy velice skvěle zpracovaný a obsazení rolí taky vyhovuje. Hl. postava "Majkla" se zdařila ve ztvárnění prostřednictvím W.Millera a jsem taky ráda, že je tu konečně seriál,který dokáže takhle zfanatizovat kupu slečen,holek,mladých žen,možná i paní. W.M. je vynikající herec ale jako osobnost posuzovat někoho, koho znám jen z TV a hraje tam roli,kterou má napsanou v nějakém scénaři,tak to se nedá.Až si s ním někdo posedí párkrát u kávy nebo podobně,tak ať tu pak napíše jaký je a tak podobně.Mějte se moc krásně a obdivujte dále Wenta *4*
    • Re: PB vs WM

No,můžu jen říct,že Went je prostě gentleman...chvilku jsem si sním psala (mail), je to miláček...Už aby byl zas PB!!!! nemůžu se ho dočkat...
      řekly by jste mu 36let? já teda ne...
      • Re: Re: PB vs WM

On na ten svůj věk vůbec nevypadá...já mu hádala něco kolem 25 a ono ejhle, bude mu 36 *3*

máš pravdu,ale jak můžeš vědět,že takový není,??ty už jsi s ním poseděla????já ne,nemohu říci,ale mohu doufat:-)

boze ty ses hloupa...prave o tom asi mluvila..a samozrejme dilina se zase ozve.. *9*
        • Re: Re: Re: PB vs WM

božeee.....to je jenom moje věc co napíšu tyčupko jedna... *13*

Pravda pravdoucí, herec se nedá posuzovat podle role, kterou ztvárňuje. Ale nic to nemění na faktu, že role Mika mu sedne jako ušitá na tělo, stejně jako Robertu Knepperovi role T-Baga(jeho herecký výkon je rovněž famózní) *3* *3* *3*

jo T-Bag není sice takový miláček a ten hodŇous ale hraje mega roli, celkově se mi zdá, že všem obsazeným hercům ty role vyhovují ale kdo ví *3* , hlavně že se máme my holky konečně na co dívat (seriál plný chlapů, co víc si přát *14* )
        • Re: Re: Re: PB vs WM

Všichni herci jsou skvělí a všem ty role zkrátka padnou jako ušitý na tělo :--)) no právě, seriál plný chlapů a jakých, panečku :--))
  • greg

prosím poradte mi já se furt dohaduju s kamaradkou jaké má miller oči na všech je má zelené ale mě se zdá že v prison breaku jako utek z vezení je má modre i na nekterych je mám modre pls napište jaké si myslíte že ma oči.díky *4*
    • xxtinaas

Re: greg

To je jednoduchý....zelenomodrý
    • Re: greg

Někde jsem četla a dokonce mi to tak i příde že je má zelenomodré!!!!!No prostě nádherné!!!!!!!!! *15* *1*
    • Re: greg

wentisek ma podle mne oci takovy kovovy zelenomodry takovou zvlastni krasnou barvu .... *3* a tu zelenou tu ma na jednom plakatu a to sem zjistila ze aby ten clovek vypadal na tom fotu lip tak mu dycky udelaj zelenou barvu tak to ma treba ten langmajer na plakatu z toho new filmu a vojta kotek to ma taky tak u toho novyho filmu *4*
  • pls

prosím poradte
  • Scofield:-)

ahoj,Went je vážně nejkrásnější kluk jakého jsem kdy viděla. Stačí ten jeho sexy pohled a jsem z něj div ne hotová:-)) *14*
    • Re: Scofield:-)

jo, to já taky *3*
      • Re: Re: Scofield:-)

Me too, nádhernej klučina s podmanivým pohledem a sexy hlasem *3*
  • Wentworth Miller

A nebo za ten plakat by stacil jen plakat Sarah Michelle Gellar... *3* *3* tak napiste kdo ma zajem na email diky..
    • Re: Wentworth Miller

tk si ho vytiskni ne? *4*
  • Wentworth Miller

Ahoj mám plakát Wentworth Miller a kdo bych chtěl tak vyměním za fotku s podpisem Sarah Michelle Gellar kdo chce at napise na email a poslu i fotku plakatu kdyby ho uz mel...diky *3* *4* zatím pa
    • Re: Wentworth Miller

ahoji ten podpis mám pošleš mi rposimtě emailem ten plakát at vím jestli ho mám nebo ne díkes papík
  • osobnosti.cz

Lidi,asi sjme blbá.....,ale já vůbec newim jak se tu mám zaregistrovat,já se zaregistrovala,ale když se hcci přidat do fanclubu ,tk mi to nejde,mohu se přihlsáit jen když se chci juknout na konto....je to divný...pomůžete mi??děkuju *4*
  • Wntworth je na kluky?

Čauky,nemámv úmyslu pouštět nějaké ty drby ale üž od více lidí jsem slyšela že Wentworth je jaksi zaměřenej na jiné pohlaví než by si většina z nás přála...nevíte co je na tom pravdy? *3*
    • Re: Wntworth je na kluky?

není...
  • Wentíík

Wentík je upe krásnej upe ho žeru!♥ a ty ctvrteční poslední dva díly to bylo něco...prostě nejlepší už se těším na druhou serii.Kdyby jste někdo měli něco o Wentimu z časopisu rada to koupim piste na mailíík becky818@seznam.cz *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit