-
fuj
Nevím, příjde mi nechutný, že tolik obdivovaný idol všech náctiletých je ve věku jejich otců.... -
-
Re: fuj
tak se zamiluj do "Harryho Pottera!" ten neni zas tak strý *1* *1* *1* *1* *4* *4* *1* -
-
Re: Re: fuj
Tomu je něco kolem 29. To bych si moc nepomohla. -
-
Re: Re: Re: fuj
coze danieloj je 20 a ne 29 kdyz se v tom vubec neorientujes tak bud radsi ticho laskave!bye -
no tak aspon vime jakej mas pojem o veku *9* kdyz si myslis ze potterovi je 29 *1* *1* *1* ono je mu totiz este 19 vis *9* sekla ses jenom o deset let ale nevadí.......si spis ted myslim ze ty nepotrebujes chlapy nebo kluky ale naky maly haranty aby vyhovovali tve vekove kategorii...ale fagt nevadííí *3* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: fuj
Nerada jsem zlá... ALe když je někdo hloupý, musím být. V posledním dílu je jasně napsáno (konkrétně strana 281), že Lily a James zemřeli v roce 1981, Harrymu byl právě rok. Což znamená, že mu letos bude 29 let ;-)
Takže se narodil 1980...
To víš, když je někdo moc chytrý jako ty, terezko, nekončí dobře...
*13* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fuj
srandu????no tak to sme se zase jednou zasmali ,ze???....... *7* jo obhajuju se dlouhyma odstavcema a vis proc ???protoze si myslim ze kdybych to napsala dvema slovama tak to nejspis nepochopis.......takze si rikala sranda ne????takze hahaha..... *9* *8* *9* -
No já se hádat nechci. Já to beru jako srandu. To ty se jen obhajuješ odstavcem několik desítek slov dlouhým. ALe jo, dokázala si to!!! Jsem vrcholně setřená a patří mi to. *1* -
no........mne v tom pripade taky nevadi ze si blbka ktera se musi za kazdou cenu hadat i kdyz nepochopila o kom ani o cem je rec *9* jasne sme se bavili o herci a ne o postave a ty tu na mne pak vytasis jak sem straaasne hloupa ze newim kolik je harrymu let *7* pak ti reknu ze je to vlastne uplnej omyl ze sme se nepochopily a ty na mne zase ze sem hloupa ........nechapu fagt ze te nechapu......... *10* *10* *10* -
Já s tvou chytrostí ale žádný problém nemám. Mě vůbec nevadí, že si hloupá. *13* -
mila zlata ......taky si ty chytrosti moc nepobrala ze?????za prve je fajn ze o mne hned rikas ze sem hloupa...... *15* nevadí .......za druhe si to nejspis asi nepochopila.....je jasny ze nemyslim HARRYHO jako HARRYHO vek ve filmu ale v normalnim zivote ....taky sme se tu celou obu bavily o hercich a ne o postavach ze???? nebo ne???*13* takze tvoje chytrosti typu ,,kdyz je tady nekdo hloupej ,,nebo ,,ja sem zla vrrrrr,, mne fagt neberou *13* mozna sme se fagt jenom nepochopily nerikala sem ti to nijak zle ale rikat hned ze sem hloupa???ee...to se nedela,,.... *13* *9*
-
-
-
To máš úplně jedno, kolik jim je...starší chlapi jsou mnohem lepší *3*
-
-
-
Já už mezi náctileté nepatřím a líbí se mi taky. On na těch svých 35 let vůbec nevypadá a hlavně má pro mě dost důležitou věc a tou je jeho charisma. -
-
no to je fakt že na těch 35vůbec ale vůbec nevypadá... je to fakt krásňoučkej mužskej,má krásný oči,pusu,mno prostě všechno a jak si taky už zmínila má i charisma... podle mýho se takový mužský moc často nevidí...I LOVE WENTWORTH MILLER *14* *14* *14*
-
-
no a co???? *7* nezalezi na veku kdyz je clovek krasnej ,nekomu se muze treba libit chlap co je mu 60 a co....dyz je nekdo hezkej tak proc ne ne??????a wentisek stejne nevypada na tolik kolik mu je vypadaaa o hooodne let mladsi ....dyby se mneli vsem libit herci nebo herecky v jejich veku tak by to bylo na pytel..... *9* *13* -
-
Souhlasím s tebou..Nezáleží na věku, Wentworth je úžasnej, ale to třeba taky William Petersen- představitel Grissoma a je ve věku mýho dědy a taky mi to nevadí :)
-
-
-
Wentík je klásnej
Wentík je tak klásnej...je to nejhezčí chlap na světě!!! *1* Upa ho zbožňuju¨..a útěk z vězení miluju taky... *1* *4* -
plakát
Mám 2 plakáty Wentwortha,a jeden/těk z vězění. *4* pište mi na e-mail!! *4* hledám plakáty:sarah michelle gellar,freddie prinze jr.,vanessa hudgens,ashley tisdale,zac efron,scooby doo,johnny depp,karlík a továrna na čokoládu,Willy Wonka,keira knightley,orlando bloom,avril lavigne,britney spears,hillary duff,toki hotel,bill kaulitz,tom kaulitz *4* *4* -
-
Re: plakát
blazen néé to máš tolik oblíbenců?
-
-
Pooomooc
nemáte někdo jeho icq,e-mail..nebo tk ěncoooo????????.............sice mm adresu,ale eiwm jak to psoalt atd....nemůžete mi pomoc??pokud ano napiště na e-mail nbeo na icq497-211-667...děkuju :o) -
-
Re: Pooomooc
Bohužel nemám:-(((a myslím, že to nemá ani v plánu někde zveřejňovat:-((( -
-
Re: Re: Pooomooc
no...icq sice ne,ale adresu jo *15*
-
-
-
LoWe
On.....On jE moje největší láska života!!!!!!!!!!!!!kdbych ho mohla potkat,setkat se s ním v tváří v tvář,udělala byc pro to vše.......kromě své rodiny:-(on je nejkrásnější,nejlepší,nejinte ligentnější,nejsqelejší,nejsup rovější,nejsexy chlap na světě!!!!!!!!prostě ho MILUJU ještě víc než PB *14* *14* -
-
Re: LoWe
To už snad ani není normální. *13* *13* *13* -
-
Re: Re: LoWe
ale je *14*
-
-
-
Forum
Kdybyste si chtěli o Wentovi pokecat i jinde než tady, tak existuje české fórum o něm..určitě přijďte... http://went-miller.gettalk.net/inde x.htm *1* -
P fotky
Co říkáte těm novým fotkám jak nafotil s klukem..ste si fakt jisti že neni gay?Mno nevim nevim -
-
Re: P fotky
ak myslis tie fotky s lukom,tak to bolo davnejsie,to nie su aktualne fotky,vela sa tu o tom hovorilo,ale o nc neslo,aj sam went poprel ze by s nim nieco mal,a povedal aj to ze neni gay len nenasiel este tu pravu. -
Re: P fotky
I kdyby byl, je to jeho věc, nezmění to nic na tom, že je to výborný herec se vším všudy:-))
-
-
Jupííí!
Dneska budou dávat rovnou dva závěrečné díly 1řady tak se nezapoměn te koukat!! *1* *3* -
-
Re: Jupííí!
teda ja vam reknu ty dva vcerejsi dily ...to bylo maso *1* *1* *1* a ta ruka .....brrrrrrrrrr *1* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Jupííí!
to teda jo ta ruka to bylo fakt doost hustý!!!! *16* -
-
Re: Re: Re: Jupííí!
no co hlavně že to nebyla ruka wenta ne? -
-
Re: Re: Re: Re: Jupííí!
to je dobře že to neebyla ruka Wenta,ale stejně to bylo hnusný jak ta ruka vedle něj ležela!!!
-
-
-
-
-
jojojo
Joj, je dobrej dobrej dobrej...ale nekdo pise, ze by chtel byt na miste Sary..ale ja radeji ne...ve treti serii prijde o hlavu...buuuuu -
-
Re: jojojo
Na jejím místě ve chvíli, kdy se spolu líbají:-))) Když přijde o hlavu, tak bych na jejím místě rozhodně být nechtěla *1* *1* *1*
-
-
ct
a navic...nemuzu se dockat ctvrtka.....dva dily! a slysela sem od kamosu ze ten 21. je prej nejnapinavejsi z prvni serie....takze.......asi to nevydrzim:-D.....ne..tyhle fora sou good....muzu tu rict ze ho miluju a nikdomi nerika ze sem magor...a jeste si pokecam! *1* -
-
Re: ct
To je pravda, 21. díl první řady je úplně nejlepší:-)
-