Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • .........

nemáte nějaké new fota???já když hledám po blocích,tk tam jsou ty samé(divný ne *1* )......tk kdyžtak písněte...bo spíš pošlete...497-211-667děkuju *4*
  • muj

muj wentíček ja ho miluju!!!! *14* *14* *14*
    • Re: muj

A kdo by ho taky nemiloval *3* Jemu se nedá odolat *3*
      • Re: Re: muj

HMM zajímavý, ze jsem ho nikdy nemilovala,,,,samozrejme ze se mi libil, ale uz proste ne..nerika ze není hezkej je takovej roztomilej..ale uz proste me neba... *9*
      • Re: Re: muj

no to asi jo *3* *14*
        • Re: Re: Re: muj

no to asi každej....... *14* *14* *14* M *14* I *14* L *14* U *14* J *14* U *14*
  • Myslim

Já myslim že když nenatáčej tak Went je s kámošema a tak jinak psali že kvůli Prison breaku vztávili v 6 hod.!!!
  • went a prace

No taky by mě zajímalo, co ty světový hvězdy dělaj, když nenatáčej. Odkud berou prachy? Neříkejte mi, že jdou po ulici a faninky mu dávají peníze *1* *1*
    • Re: went a prace

no tak dyz toci treba jeden film za kterej dostanou ctyry miliony tak je taky hned neutrati neeee????? *7* *7* *7* *3* vis jak dlouho ti musi vydrzet ctyry miliony??? *1* *1* *1* *1* *1* wow....:)ted si tak rikam ze se docela maj... *1* *1* *1*
  • časopis

Zajímalo by mě, co teď asi went dělá. Pracuje vůbec? Nic o tom nikde nepíšou. A když něco, tak ten časopis stojí 79kč. Já si vždy zalezu do nějakého obchoďáku mezi časopisi a čtu novinky. *1* *14*
    • Re: časopis

Nedělá nic, odpočívá a nabírá síly na natáčení nové řady PB:-)))
  • 2

Vubec mi nejde stáhnout druhá řada, nevíte někdo čím to je? Please help *4* *4* *1*
  • Omil

Tenhle kluk nikdy nechrál v Seabiscuitovi tak ať to někdo spraví ju.Dikes
  • Už wim!

jestli někdo chce tu písničku když sou titulky tak si najede na google a dá to 1 nahoře pak na tý stránce je vlevo ve sloupci napsané videa a pak vám naskočí tabulka a tam dáte znělka a pak už budete vědět!
    jestli to nikomu nepůjde tak mi napište e-mail a já vám to pošlu!
    • Re: Už wim!

ahojky, prosím tě mohla bys mi poslat na mailovku znělku z toho seriálu?moc díky, moje mailovka je:kolarovadiana@seznam.cz
      moc díky,měj se hezky.ahojky *3*
    • Re: znělka

ahojky, prosím tě mohla bys mi poslat na mailovku znělku z toho seriálu?moc díky, moje mailovka je:kolarovadiana@seznam.cz
      moc díky,měj se hezky.ahojky *4*
  • Wentworth Miller - já ho chci!!!

ahoj já jsem Deniska nikdo mě nechce chceš mě???
  • Dobrý

Ted jak začla ta 2.řada tak to vypadá fakt dost hustě a líbí se mi že dali no když to začíná tak je to jiný a je mi líto Veroniky!!!
    • Dobrý

A to jestě nevís, že doktorce uříznou hlavu :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit