-
Whitney
Je opravdu super, já osobně zbožˇˇNuju píseŇ One moment in time.... *3* -
Kársná ženská se supr hlasem http://www.qfnu.edu.cn/department/english/web/waiw jd/i%20will%20always%20love%20you.mp3
-
Whitney..
Whitney by mohla stat na nejakych prknech,bez jakkyhokoli doprovodu a proste si jen prozpevovat a uz jen tim by cloveka prikovala k zidli..Dokazala velky veci a jeji hlas je naprosto uzasny..Nemam slova,jakymy bych vyjadrila muj obdiv k ni,k tomu co dokazala..Drogy a chlast jsou to nejvetsi svinstvo na svete,ale ja doufam v to,ze Buh bude stat pri ni a pomuze se ji z toho dostat.. *14* *14* -
nEJLEPČÍ ZPĚVAČKA NA SVĚTĚ(ASI BYLA)JE MI JI TED LITO..NO ALE I TAK JI MILUJU *4* *4* *3* *14*
-
Whitney
se narodila s obrovským talentem k hudbě a hlavně s nejlepším hlasovým fondem.je to ta nejlepší zpěvačka co se kdy mohla narodit. *5* -
Whitney is best!
Whitney Houston je člověk ,který se hned tak nevidí má obrovský talent ,který mě fascinuje .Bohužel jako život každé celebrity ani ten její není geniální a drogy byl pro ni asi jediný únik ,ale asi to nebylo to nejlepší řešení.V každém případě je to silná osoba s bohatým duchem a já myslím že svou závislost zvládne .A natočí ještě lepší film něž byl osobní strážce. -
wh
whitney houstn je nejlepší človíček na světě!!! -
Tahle zpěvačka nemá chybu,je škoda,že zkončila na drogách,protože kdo se hrabe na její hlas. *9* Nějaká Britney,Shakira,Pink atd.. *1* Doufám,že se z toho dostane,držím jí palečky! *3*
-
Krásně zpívá(spíš zpívala).Drogy a chlast jsou svinstvo.A Osobní strážce je bomba film:)
-
Hej ted jsem videla v tv Osobního strážce, strašně se mi to líbí.Whitney tam fakt válí.Má (měla) super hlas, jeden z nejlepších na světě.Ale drogy a chlast je svině.Škoda,no.Snad se z toho dostane. *7*
-
-
Re:
njn to je fakt obrovska skoda ze podlehla drogam ale to je asi kvuli tomu showbyznysu ale kdyz ji slysim zpivat tak se mi chce brecet moje oblibena pisen je treba I will always love you ale mam i oblibenejsi takovy hlas se nerodi jen tak kam se hrabe Madonna a podobne zpevacky ktere maji jenom pekne pisne ale neumi moc zpivat jenom si nechaji pomoci pristroju upravit hlas *14*
-