Přejít na výpis diskuzí

Whitney Houston

OSOBNOST 31.12.2006 
116 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Whitney

Je opravdu super, já osobně zbožˇˇNuju píseŇ One moment in time.... *3*
  • Myslim že každý člověk ,ktery uslysel tvou pisen IWill Always Love You se zamiloval do tveho hlasu jako ja mam te rada :)
  • Tak sem jedinej komu přijde že ty herci, zpěváci, politici atd umírají častěji a častěji? *8*
    • to jo no !! a kolik lidi slavnejch este umre do 10 let ! hava dej :( doufam ze Dave Gahan je nesmrtelnej *5*
    • your-darling
      ne taky mi přijde, že se "ztrácejí" samí slavní lidé... ne že by nikdy nikdo neumíral nebo tak, ale poslední dobou je to nějak často...
  • Navždy zůstaneš v mém srdci Whitney :'( , Mám tě moc ráda :). Tohle se nikdy nemělo stát ! *9*
  • Hezkého vlantýna Whitney Houston...budeš nám moc chybět

Prominte že to píši ted ale letim do Londýna *9*
  • takovy talent jakoje ona takovy se nenajde na kazdem rohu za vsechno muze on Bobby on ji to naucil brat drogy chudak Whitney mela sem ji moc rada krasne zpivala prekrasne *9* *9* *9* *9*
  • Perfect

She´s perfect. I love her songs I will always love you and One moment in time. Me and my boyfriend will be married and my dad invited her to our wedding because he´s a film producer. I´m 18 but her songs are popular in our generation so at a time when we´ll say "I do" she´ll sing "one moment in time" beautiful. oh by the way: Happy Birthday, Whitney and welcome. *3* *4* *15*
  • Nenahraditelná
    smutný dnes den pro hudební svět *9*
    • A není to jediný smutný den *9* Všimněte si, že tak brzo umírají hvězdy, které jsou nenahraditelné!! *9* Bieber se dá okopčit, ale takové hvězdy jako Elvis Presley, Merylin Monroe, Michael Jackson, Elizabeth Taylor, John Lennon a já nevím kdo ještě .. *13* Takové už nikdy nebudou *13* Whitney mi bude moc chybět
  • Budeš chybět, ale tam v nebi nebudeš sama, Falco i Jakson ti budou dělat společnost. Odpočívej v pokoji, byla jsi velká 1 !
  • jsemtostaleja
    Spi sladce andílku,
    byla Jsi nejlepší ve svém žánru..
    ** I love You - forever **

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit