Přejít na výpis diskuzí

Whitney Houston

OSOBNOST 31.12.2006 
116 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Whitney byla zpevacka nejlepsi teto doby. a je stale
    • Ano, Whitney v našich srdcích zůstane navždycky. Sbohem velká zpěvačko a herečko, my nikdy nezapomeneme. Jsme rádi, že jsi vůbec byla. Tvoje písničky stále posloucháme a máme je rádi. Danke, Whitney!
      • A já s tebou souhlasím!! Právě si její hitovky pustím, protože je moje oblíbená zpěvačka.
  • Je to škoda že zemřela rada si zpívám písničku i will always love you tohle je nej písnička kterou Whitny složila.Prosím už neříkjte že mnela přestat ona treba chtela prestat ale nedokazalato ono to muže být těžký přestat z pitím. *9*
    • Je mi jedno, že brala drogy, jsou mi ukradený její aféry. K drogám utíkala kvůli problémům, ne pro legraci. Nezvládala to a neměla nikoho, kdo by jí pomohl. Proto zvolila takovou cestu.
      Pro mě to byla fantastická zpěvačka s dokonalým hlasem a okouzlujícím úsměvem. Je mi líto, že jí nikdo nedokázal pomoci a že její jedinou radostí a opravdovou láskou byla její dcera. Je mi líto, že odešla tak brzy, ale možná to pro ni bylo lepší než se tady trápit. Každopádně tady po ní zůstalo mnoho lidí, kteří ji milujou a jsou jim úplně fuk ty lidi, kteří na Whitney házejí špínu. Opravdoví fanoušci ji chápou a vidí ji v tom světle, jaká byla. Krásná.
      Rest In Piece Our Angel. ♥
  • to máš pravdu že byla,je a bude výborná zpěvačka... *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • bila to moje spjevacka miluju ji *14*
  • A jenom s tím důvodem smrti nebylo předávkování ale utonutí a myslím si, že se to tak trošku nehodí. *9*
  • Milý Whitney! Přeji Ti vše nejlepší k narozeninám *3* Odpočívej v pokoji. We always love you! *3* *4*
    • Vždy tě budeme milovat.Odpočivej v pokojí.
  • Kdyby si slavné osobnosti vážili života tak by to takhle nedopadalo...RIP
    • Ale může za to že se neléčila protože na drogy a alkohol jí naučil manžel a podporoval jí v tom...
      • Léčila ale nepomohlo jí to
  • Tohle je bohyně!!! tu zbožňuju jako nikoho jinýho na světě, samozřejmě jako z hudebního světa....
  • Hledám

Ona strašně hezky zpívá a nejlepší je "Bodygoard". Nemáte někdo tutu písničku? *7*
  • Tak už to má prý za sebou,na facebooku to psali a pak mrknu na wikipedii a tam taky,že zemřela,tak asi fakt je už mrtvá *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit