-
No lidiiiii, já tu nebyla tak dloooouho !!! :D Ši marjááá, ještě že mám to ICQ :))))
-
Není zač!!! :-)))))))))
-
Madness
A ještě Katka a Janča hih :) :) :) fakt nemám slov ;) -
MY LOVE
Willeček je moje největší love na světě...já hp tak strašně miluju že se asi zabiju estli ho nebudu mít!!!!a vy holky které ho moc nemusíte tak ste největší piče na světě abyste o tom věděly krávy zajebané.....................................<3 -
lidi pujdu n jeho největší str. a zobrazí se mi tam stranka nejde zobrazit....jako dyby to bylo zrušený...co mám dělat a nemohly by ste mi někdo napsat jeho charakteristiku...? jak vám příjde povahově a co v zivotě dosahl a trochu jeho malej zivotopis...? chci to jen tak...
-
OMG
To snad ne :( Jaxe může takhle někdo vyjadřovat ... My se tu snažíme Willa prosazovat a přesvědčovat všechny že to NENÍ kluk z plakátu, kterej zpívá slaďáky pro malý holčičky, že je to člověk, kterej má vlastní styl, jak v hudbě tak v čemkoli jiným, výrazná osobnost ... No a teď nám tu přibydou příspěvky jak na fóru o Sámerovi ne :D -
MADNESS
Taaag máme doménu :) Koukněte na www.will-young.tk :D -
OOOoops!!!!
Jo vy krávy jedny zajebané!!!Poslouchejte všeci toho buzíčka bo já ho taky poslouchám!!!!!! -
To je super zpráva, já budu přikovaná k netu celý den, až do osmi, neboť to si nenechám ujít opakovačku Live 8. Wilda tam sice není, ale jinak ze "stars" nechybí nikdo. A hlavně jsou tam Travis, Keane a Mcfly.
-
O co jde, Keepy???
Ty stránky jsou super a jsou tam všechny články (teda myslím). Aspoň ty, o kterých si mi psala, že jsi je tam dala. Co si pamatuju, tak nic není jenom v textech písniček a tam nevím, jestli ses už něco pokoušela dát.