Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chat

Tak vy jste na chatu??? No, já teď nemám čas, ale jinak bych určitě zašla.
  • PopIdol

Will nemá konkurenci!!!To je snad každýmu jasný!Má úžasnej hlas, vypadá dobře, má nejprodávanější singly v Anglii, koncerty beznadějně vyprodané....a je gay. Na což baby (nevím proč) letí. Je to hold frajer...To ještě neví, že mu v Ostravě roste konkurence:) Třeba se nechám přemlouvat a natočím s ním duet:)
  • No, jak se to vezme. Ta holka v tý Itálii je samozřejmě moje kámoška a často si píšem, ale nenapadlo mě, že bych za ní mohla jet. Já totiž italsky narozdíl od ní neumím. Já už v dnešní době fotím katalog pro jednu módní firmu, i když jsem to nestudovala a tak. Navíc ta firmy patří mojí tetě. Ale i tak je to super. Já jsem jen chodila na kurzy focení a tam chodím doteď ( takže asi sedm let ). Já si za tím jdu. Tak si za tím jdi taky.
  • Tak ten filmeček nevím, jestli se k nám dostane, ale při nejhorším si poběžím koupit DVDčko nebo videokazetu do obchoďáku!!! Na tom fóru jsou úplně špičkový fotky z toho filmečku, prostě nářez, super. Navíc díky klubu mám úplně nový písničky od Willa, o kterých jsem neměla ani tušení, že natočil... úžasný!!!!
  • 21.místo

Vypadá co čím dál lépe!!! Dvacet jednička už zní naprosto skvěle!!! Už se těším na to umístění, kdy bude první číslicí 1 a ne 2!!!
  • Jsem na tom podobně, taky jsem Wildu dříve moc neznala a jen díky Vám jsem jeho žhavou "fanynkou". Asi se uděkuji...Díky za Váš přínos. Papík *Lindy*
  • A KDE ŠEŠ NA DOVČE?
  • Madness

Wow díky Manduš za podporu Madness ;) Jinak samo, na www.will-young.tk seženeš všechno :D a pokud chceš originálku, poštovný z anglickýho amazonu je prý jen kolem 5 liber ;)
  • Můj bože!!!! Řeknu ti, že kdybych se nechala přeoperovat na chlapa, tak vypadám tisíckrát líp než tenhleten Willův borec!!! Poraď mi, mám se jít podříznout nebo jít na tu operaci?
  • MANDUŠKO

JA JSEM Z BEROUNA KRAVO

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit