-
tak ju, už jdu na překlady. Díky moc za mail, snad Ti má příloha dojde...nevím, co jsem prve udělala špatně. Jinak se omlouvám, ale já brala Live 8 - jako 8 měst, ve kterých se to konalo: Londýn, Berlín, Řím, Paříž, Tokio, Moskva, Philadephia a Johannesburg...ten Edinburgh už bylo něco navíc...asi...možná. Ale omlouvám se, jestli jsem někoho zmátla. Zatím papík
-
No tomu byste nevěřili!!!!
Ha! Sotva se mi ta noha začala hojit a doktor mi řekl, že tu ortezu nemusím nosit, jsem si tu nohu posrala znovu!!! Úplně ten samý scénář a já mám zase koleno jak papuču!!!! Áááááá!!!!! -
Supééér;DD
Lidi tak ty downolandy umím je to supéér...Will je sladkej a nej;DD a to díky tomu že ste mi umožnili mít všechný ty jeho skvělí videa...dřív sem neslyšela od něho jedinou jinou písničku než Ligth My Fire a teď jich je tolik, že ani neumím říct ktera je lepši...vlastně to není ani za potřebí protoze oni sou všechný tak skvělí...díky moc;DD a jsem ráda že sem zrovna poznala lidi jako ste vy Suuusiii, Keppy, Lindy, Svojdu, Omara, A mnoho daších;DD teď se musím hlavně soustředit na učení a přitom poslouchat Willa;DD -
JO ZNAM JINAK PROMIN ME OBČAS ULITNE SLOVO KDYŽ MAM NERVY VIŠ KDE?
-
to je v pohodě
Já už v dnešní době přežiju všechno. Koneckonců... mě už z tvé strany nic nepřekvapí. Jinak jsem se neurazila. Jenom jsem si už začala myslet, že jsi znovu začal ( ty víš, s čím )... -
to je taky moje věc
Ty se do toho nepleť, jo? Sedím, poslouchám Willa a píšu si s tebou, ale nejsem doma. Copak tys nikdy neslyšel o notebooku? Jsem na dovči s kámošema. Tak zatím! -
Děkuju za písničku. A Save Yourself ( nebo jak se to menuje ) taky neznám. Já hold na ty anglický názvy nemám hlavu. Jo a pokus se zjistit, vodkaď máš ten plakát, jo?
-
Matthew Williamson
Síla, co ??? Ale je to vážně ten módní návrhář jaxem říkala :( Chjoo ... ale co tam píšou tak už spolu jakože asi nejsou ... a co tam píšou ty holky tak spolu možná asi ani nebyli :) Tak kdo se v tom má vyznat :) -
Si piš, že je suprovní, že je Willa na 19.pozici. A to byl včera dokonce na 18.místě. Jenže jsem to tu nestihla utáhnout sama, a tak klesl o jednu příčku. Já tady chodím minimálně 50x denně ( dokonce mám speciální blok, na kterým to počítám ) a pak ještě něco navíc. Já vím... je to asi divný, ale co já bych pro Willa neudělala...
-
Je to skoda :(
Jaaaa ti taaaak zaavidiiiim .... Co bych za to dala ho videt nazivo ! Ale sance ze tu bude vystupovat je asi mala co ? :( je to fakt ten nejviiiiiiic sexy kluk a ma krasny pisnicky, nadherne zpiivaa .... Hmmm taky si rikam ze je to az moc na "normalniho" kluka ... na netu jsem si precetla uz dost verzi jeho "priznani" :(