-
Ahoooj
No lidi tak jsem byla na tetine svatbe a byla to fakt zkusenost na u moji....mno nic! TY prispevky jsou tu hioiooodne! NA kolikatým je ted...? Má plej borce...? Býýýých chtela jeho kluipy a kde to najit...? -
No tak třeba v topdívce,no ale píšou to úplně všude.zajdi si na nějaký jeho stránky,tam je toho dost
-
No tak toho využíj a jdi studovat, třeba do Argentiny, ty jo kdybych já měl takovou možnost, tak neváhám ani minutku, jinak superstár, jo jde to ale takové soutěže nemám rád, tam bych se nikdy nepřihlásil, i kdybych byl bůh ví co, to není pro mě, ale s tím muzikálem to je dobré, asi nějak tak. Celkem jsem o tom uvažoval, ale nevím, jsem dřevo, ale časem by se to mohlo podat, že??? Myslíš, že bych přes muzikál, mohl dojít, do takových výšin jako je třeba Will Young, no ne že bych byl tak dobrý a že by mě obdivovali lidi dokonce i v ČR. To ne, ale něco takového. Pak až budeš světoznámá fotografka, tak ti napíšu ať mi něco hezkého vyfotíš, ju???
-
Promiň, přece fotíš pro katalog tak asi musíš být alespoň dobrá, ne??? jinak promiň, už nic takového nebudu psát, no a proč ne s tou výstavou?? No to neřeš, tak co zatím s tím studováním??? ještě ti to lítá v hlavě???
-
ČAU SVOJDO DOPORUČUJEŠ SIN CITY?
-
Ahoj!
Ja -
Ahoj
Chci -
Přečetl jsem si celou diskuzi:)
Ahoj lidi, musím říct, že jsem se při čtení téhle diskuze pobavil :) Já bych toho "nejmenovaného" člověka chtěl vidět, nebo vlastně nechtěl potkat. Jo,lidi jsou různí. Jinak jsem ani netušil, že Will Young má u nás v Čr takovou popularitu. To jsem rád, že jsou tu lidi, kteří si najdou kvalitní zpěváky, i když třeba nejsou v hitparádách... -
Souhlasím s tebou Michale!
Susííí chtěla jsem se přihlásit do toho klubu jenže mě na e-mail nepřišel ta druhá registrace! Nevíš jak se to tam dělá? Já tam mocinky chci! Byla bych ráda kdyby si mi s tím pomohla :) Michale: To máš pravdu! Naprosto s tebou souhlasím... -
Ahoj
Jeho