Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To vůbec není třeba! On je gay a to ví všichni. Vždyť to sám o sobě řekl a na jeho oficiálních stránkách je toho víc než dost. I do mého klubu jsem dala článek, kde je o tom napsané. Je to sice anglicky, ale i blbečkovi by došlo, o čem ten článek je.
  • Moje řeč!!! Top Dívku si už nikdy nekoupím!!!! Možná by mi to před několika lety nevadilo, že říkají takové blbosti, ale teď to považuju vůči nám, Willovým fanouškům, za DRZOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • SVOJDO ODKUD JSI?
  • Hih, nechcete si jít hrát někde jinde?
  • Lindo...

... ahojík! Ohledně těch písniček jsem ti napsala na e-mail a jinak si myslím, že by se nám šikla tvá pomoc s anglickými texty. Chystáme se totiž udělat stránky o Willovi a sháníme překlady článků a rozhovorů s Willem. Takže bychom byli určitě rádi, kdyby jsi nám s tímto pomohla. Tak když tak napiš :o)
  • 86.mííííííísto!!!!

Takže Will fakt vypadá jako lvíček, jo? Mně vždycky spíš připomínal opičku, ale už dost toho přirovnávání ke zvířatům :o))).
  • Opička :o)

Já bych se též přiklonil k tvrzení, že má takovou roztomilou "Monkey image" :o) Hlavně ty odstávající ouška jsou cute :o)))
  • TAKY DOBŘE CO DELAŠ PROSIM VAS SVOJDO A VŠECHNY NE ABYSTE MYSLELI ŽE JSEM JA PSAL JAKO PAROUBEK NEBO KLAUS TO NEKDO JINEJ NEBO FAKT PREMIER NEVIM
  • to Keepy

Ahojda...tak jsem si četl ten rozhovor...Jestli tohle přeložím, tak si pak rovnou půjdu pro státnice z angliny...Aspoň FCčko! Jew to fakt síla!!!:o/
  • Díky za info!!! Jo a ty stránky jdu hned zkusit!! Jsou aspoň dobrý?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší