Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... no proto...

Já si říkala, že mi ty stránky nešly!!!
  • vzkaz pro Keepy

Ahojky, poslala jsem Ti svůj snaživý překládek na mail, snad Ti dojde. Pokud ho zhodnotíš kladně, ozvi se s dalším nášupem. Už zas nemám, co dělat........:-))))
  • SVOJDO A CO MAŠ RAD ZA HUDBU?
  • Lindoooooo

No tak snad nebude vadit, když odpovím za Keepy, když ty stránky jakože děláme spolu ( :o/ ). Jinak si myslím, že čím víc článků bude, tím líp. I ty tři roky staré myslím stojí za to!!!
  • teda fakt ti je 12...

nebo se za tebe fakt nekdo vydával?????????????
  • Wau

Už osmnácté místo? To je neuvěřitelný! Skvělý!
  • ahojky Manduš, downloady neotvírej, ale ukládej- pravé tlačítko - ...save target as/uložit cíl jako...jeden klik a pak chvilenku počkej, než se Ti to natáhne do kompu. Pokud to tak děláš a já tě "blbě poučuji", tak promiň a tvůj problém bude muset vyřešit někdo zběhlejší. Zatím pa *Lindy*
  • 19.místo

Keepy... vypusť prosím z hlavy příspěvek napsaný 2.8.2005 v 18:53:39, který se nazývá Já taky doufám... Budu ti moc vděčná a budu taky ráda, když na to vážně zapomeneš!!! Kdybych nebyla tak protivná kvůli tý svý noze, která mi zdrbala prázdniny, tak bych to možná vůbec nenapsala. Tenkrát jsem tě prostě ještě moc neznala ( teda ne, že bych tě teď znala o něco víc ) a nemohla jsem si tebou být jistá. Teď ale beru jako povinnost, abych ti začala konečně věřit!!!!!!!!!!! ( ale co to kruci píšu? dyť já ti věřila furt... chtěla jsem věřit )
  • Z čeho máš nervy?
  • www.will-young.tk

http://will-young.tk :) :D (to jen tak pro srovnání ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit