Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidíííí....

...já mám hlad...!.O)
  • to All...

...mno a jak se jináč všichni vlastně máte...??? Jak užíváte prázdniny??? :o)
  • Kvíz...

I'm here just like I Said, though its breaking every rule I've ever made...Z jaké je to písničky? :o)
  • Ahojte,teda ty máš takový štěstí!já co bych za to dala vidět ho.bože on je tak skvělej.taková škoda ze je gay.má tak skvělý písničky.holky kdybyste o něm ještě něco věděli pište,pa pa
  • Manduš!!!

Ahojky, vítej zpět!!! Will je na 19.místě!!! A to s tím jeho klukem je asi jen kec!!
  • will

a kde třeba v jakém časopise?!
  • 57.místo!!!

Dneska to je jenom o jednu příčku, ale rozdíly jsou stále těsnější. Ještě 21.7. měl Will na kontě ,,pouhých" 1245 návštěv a včera tomu bylo už 1290. Uvidíme, jak to půjde dneska.
  • Yes. Prague is magnificent. Where are you from?
  • Pro všechny

Ahoj jak se máte chtěl bych říct jestli někdo máte zájem o to udělat rozhovor do budějovickyho casopisu já willa uznávám jako zpěváka protoze je to muj vzor a tak zpívám jeho písně!!! A napado mě jestli nechcete založit nějáký Fanklub??? Protože Will je osobnost se skvělým hlasem a tak by si to zasloužil a je škoda že ho tady nikdo nezná!!! tak napište na můj email jinak cd je skvělý ale to první nemám ale jeho vystoupení z pop idolu jo tak Goodbye Matej
  • přeju si mrtě jeho vystoupení z jeho živích koncertů....

ahojky já bych si moc přála ty jeho vystoupení jsou určitě ůžasní....prosím ty bys to mohla nějak zařídit???tak mi musíš tady napsat svůj e-mail abych ti mohla napsat a následně se nějak domluvit.....prosím napiš....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit