Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahooojte...

...sorry, že jsem tu taaaaaak dlouho nebyl. Nebylo to schválně...Fakt. Byl jsem týden v nemocnici-můj úplně první pobyt. Lidi...mě se tam líbilo :o) Je to normální...? :o)))
  • Suuusiii

Ahooooj....co jsi dělal? :o))) Já měl angínu...tak jsem skončil na infekčním :o)
  • to all...

Taky si myslíte, že si tady někdo jen vybíjí mindráky na někom, kdo je 1000 000x lepší, schopnější, hezčí, sympatičtější, umí líp zpívat, líp se chovat a vystupovat... atd...(to bych tu byla do rána) ??? Asi všichni ví, o kom mluvím, a on to ví taky, takže tu je pro něj vzkaz::: To je starý...Jdi si se svýma problémama někam jinam... Vím, že ti jde jen o to, někoho tady prostě naštvat a zdržovat jej s odpovědí na tvé poznámky, ale já to dělám při vědomí, že je to pro dobrou věc a za dobrého člověka...Takže si jdi své depky zahánět někam jinam..Závist na našeho willa ti v tom rozhodně nepomůže.. A ať už mi odpovíš sebesprostším příspěvkem, všichni ví jak to s tebou asi je...To se pak pozná IQ víš:o) A konečně k Willovi:o) Nemáte někdo jeho Live DVD?? Já uvažuju, že si ho někde na netu koupím, tak jestli to stojí za to;o)
  • (K)OMAR

Hele, tady na tebe neni nikdo zvedavej, jo...? Jdi si, laskave, masirovat sebevedomi nekam jinam...Tady jsi jen vsem pro smich. Je mi te fakt lito...Sbohem!!!
  • Holka;D

Hmmm...není to náhodou můj překlad článku? Jo...je....dokonce i s překlepem :o)
  • Já a světoznámá fotografka? Hmm... nezní to špatně. Jo a o tom muzikálu bys měl vážně přemýšlet. Pokud vím, tak Will taky učinkoval v jednom takovém ještě před Pop Idolem. Já zase hraju ve školním divadle. Není to nic moc, ale jedna holka od nás se dostala až do Itálie díky svému vynikajícímu hereckému výkonu na jednom našem představení. Do Itálie se přestěhovala a teď tam studuje herectví. Ta měla ale štěstí, co?
  • Dodatek pro Ommara

Jo a nauč se číst...Ona má nick MANDUŠKA, ne MARDUŠKA...Hezkej večer :o)
  • Nevadí, jeslti nemůžeš, tak to nevdí,chápu to, jo odkuď máš ty originály Willa Younga, ty jsi byla v VB a tym sis je koupila???
  • Manduško...

Já nevím, že se s tím týpkem zahazuješ...Nemá to cenu. Tímhle mu akorát nahráváš. Myslím si, že by bylo lepší si ho nevšímat a on určitě časem vymázne. Co je nám do názorů nějakýho Karla (nebo jak se vlastně jmenuje) z Berouna? Nemá cenu se kvůli němu rozčilovat a už vůbec nemá cenu být sprostá a klesnout na jeho velice nízkou úroveň...A navíc, člověka můžeš urazit i bez použití jedinýho sprostýho slova...:o))) Tak přeju pevný nervy a kašli na něj. Nezaslouží si naši pozornost. Nebo máš jiný názor, OMARe...?
  • No jo, to vím... a je to škoda!!! Páááč kdyby byli jednovaječný dvojčata, bylo by to móóóc super!!!!!!!!!! Nebo kdyby byl aspoň stejně talentovanej jako Will!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit