-
Yeah
No dokonalej určo nebude :) A ani není zdaleka tak klááásnej ;) Hey jako chápu že o Willovi napsali spoustu keců ale to s tím návrhářem vypadá jako že to bude vážně pravda :( Sem to četla ve spoustě jinejch časáků a v jednom byl dokonce rozhovor s tím "úchylem:)" jak o tom mluví :( -
Oukej, a jako chodí s tím ,,úchylem" pořád??? Teda jestli se dá něco z těch časáků dozvědět... :o)))
-
34.mííístečko
Hmm, tak to už je slušný! Už se těším, až se Willovo jméno objeví v tom sloupečku nalevo, kde je napsáno TOP 10 osobností, ha ha. Ať se jdou ostatní bodnout! Will je stejně nejlepšííí! -
Manduš...
Toš já přesně nevím, jaký videa z klubu ti nešly stáhnout, ale to video z World Idolu ( jak zpíval Light My Fire ) jsem nahrála znovu a už to fakčí :o))) Ale klip k Leave Right Now nemám, takže to už se budeš muset domluvit s Keepy. -
Bych ti odepsala dřív, ale musela jsem se jít osprchovat. No mě asi klepne!!! Jaktože ti to nepřišlo??? Víš co... já ti raději budu psát svým druhým mejlem kaaachtik@seznam.cz. Snad to k něčemu bude.
-
Suuusiii
Jasný napiš mi znova :))) A lidi, vy pište sem !!! :) -
Yeah
No to teda ... a ten chat mě štve ! :) -
Manduško...
Ihned se musíš do toho klubu dostat! To je rozkaz :o)))! Právě jsem si tam suprovně pokecala se Svojdou bez blbých hlášek Omara a řeknu ti, byla to úleva! Tak se snaž, ať tam příště můžeš kecat s náma. -
OK. Já jsem si ještě poštu nevybírala, takže hned na to jdu ;o)
-
hmmm
Jo a čekám na tebe na chatu :)