-
Manduško...
Tak to bych nedělala, Manduško. Pořád ještě nevíš, co se za tím idolem skrývá, že Omare? -
jA NEJSEM OMAR!A JSEM Z oLOMOUCE!
-
16 :(
Ach jo, 16. místo ... btw teď jsem přeložila text Leave Right Now a je to asi jeden z nejlepších textů co Will má :') -
OMARe...
...R.E.S.P.E.C.T. :o) -
2 Svojda
Svojdo to bysme byly moooc vděčný :) Je toho překládání na mě nějak moc :( -
ZDRAVIM VAS VŠECHNY ASI SE DIVITE ŽE JSEM PIŠE MINISTR VNITRA AL K VECI MUSIM SE VYJADŘIT O TOM CO SEM NAPSAL PAN PREMIER PAROUBEK JE TO JEHO NAZOR ALE ALE SPIŠ SI MYSLIM ŽE TY MLADI LIDE Z CZTECH TEK PARTY BYLY AGRESIVNI A NIČILI VEŘEJNE POZEMKY A CHTEL BYCH VYZVAT VŠECHNY JESTLI SE CHCETE NA NECO ZEPTAT NEBO VYJADŘIT SVUJ NAZOR K VALCE V IRAKU MA PREZIDENT BUSH STAHNOUT VOJAKY Z IRAKU? PIŠTE NASHLEDANOU FRANTIŠEK BUBLAN
-
OMARe...
...tím, že jsem napsal R.E.S.P.E.C.T. jsem měl namysli, že tvoje usmíření akceptuju a vítám. Nebylo tím myšleno nic výsměšného... :o) -
NO ZDRAVIM CHTEL BYCH SE PŘIPOJIT DO DISKUZE A CHTEL ŘICT ŽE POLICIE BYLA PŘIMEŘENE AGRESIVNI DO MUŽE MLADEHO KTERY BYL NA CZTEKU TO JE OPRAVDU ALE OPRAVDU ŠPATNE ME STEJNE ZARMOUTILA SMRT PANA DOSTALA KTERY MEL VELKOU POPULARITU V NAŠI POLITICI NO BOHUŽEL UŽ NENI MEZI NAMA ALE ŽIVOT JDE DAL PTEJTE SE NA CO CHCETE
-
Skvěle a ty?
-
uffff
Když já už fakt nevím, o čem psát, když už nemám důvod hádat se s Omarem. No, tak co Will? Co říkáte na to, že bude hrát ve filmu? Není to trochu utrhlý z řětězu? Znám pár zpěváků, kteří si účinkováním ve filmu zničili kariéru. Jenom doufám, že to nebude Willův případ. Budu mu držet palečky a doufat, že je stejně dobrý herec jako zpěvák!!!