Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JA SEDIM TAKY A POSLOUCHAM TURECKOARABSKOUMUZIKU CO TO JE XXX?
  • You\'re VERY KIND ... !!!

No tak bysme měli zas začít drbat Willa neee ??? Lidi co víte o tom že má nějakýho borce, prej módního návrháře ??? :) Jsem to jen tak zaslechla ale víc o tom nevím, neslyšeli jste o tom někdo něco ? Hih jak já tomu klukovi zááávidííííím ;) A už se tu probírala jeho nová image ? :)
  • OMLOUVAM SE SNAD JSEM TE NEURAZIL KDYŽ JA JSEM CHOLERIK DOKAŽU SE NASRAT HNED A MUŽETE TO DOPADNOUT I HUŘ
  • ne

Nemám.
  • hele

Teď jsem si to uvědomila! Ty zase začínáš, co? Svojda s velkým písmenem? To mi nějak nesedí.
  • song

Jo takže spíš ty jeho popovější písničky jooo ? :) no mě se od něj líbí vážně úplně všechno (hlavně teda JEHO písničky ... coververze nemusím a Garetha Gatese taky neee taaagže TLAWR mě zas tak nevzalo :)) ale Very Kind chci rozhodně zahrát na pohřbu :)))
  • JA TO NEBYL FAKT KURNA
  • ITWYW

Hih já to nevydržím, jdu ti teď hodit to If That's What You Want na yousendit, to prostě musíš slyšet :)))
  • songzzz

Abych řekla pravdu tak já ze začátku z jeho CDček nebyla moc odvařená ... ale po čase se mi začaly čím dál víc líbit až to přerostlo v šílenství :))) Ticket To Love je na singlu Leave Right Now, je to verze z Exeteru a ta je úžasná ... neboj, ti to na to divko taky hodím, stejně jako Cuba a Madness, to jsou jeho nowý písničky ...a Save Yourself znáš ? Ta mě úplně dostala :)
  • DOBŘE ŽIJU ODKUD JSI?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit