Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nostalgie

No jeeeje ... ja tady zase po nejakém čase zabloudila a upe sem se rozplynula nad příspěvky, které sme tu psali před 5 (!!!) lety :-o Mazec!!!
  • Myslím to tak...

...že jsme jediní, kdo do týhle diskuse píše a tím pádem jsme jediní, kdo Willa posunuje dopředu v žebříčku nejnavštěvovanějších osobností týhle stránky.
  • Jééé, tuhle fotku miluju!!!! Já ho taky chcíííííí!!!! No, řeknu Becky, aby mi to vytiskla v práci ( oni tam mají takovou tu velkou tiskárnu, co tiskne plakáty!!! ).
  • Cooool...

...opět jsme Willa trošku pošoupli. A to na 66. místo...Docela slušný skok, ne...? :O)))
  • SVOJDO

MEL JSEM K SNIDANI JOGURT S ROHLÍKEM A TY?
  • tak nechoď

Komu by se taky chtělo do práce, co? To já taky budu muset zítra vyrazit brzo do ulic, protože mám práci u tety na place. Ta moje práce mě ale baví, protože focení mám ráda. Tak zatím, lidi!!!
  • yeaaaaah !!!

The 26 year old has every good reason to be in a good mood. In the last 12 months he has eclipsed Robbie Williams to become the UK's biggest male pop star after shifting 1.5 million copies of his second Album,Friday's Child,making it the second biggest selling record of 2004 behind Dido's Life For Rent. Největší mužská hvězda v UK, vidíte to ? :) Jasný Robbie, jdi se zahrabat :)
  • Tak nakonec...

...jsem rád, že jsem v té práci. Venku je stejně tak hnusně, prší a prší...Ale ještě lepší by bylo, kdybych ležel v posteli. To by se to spinkalo :o)))
  • Tak si tak říkám...

... že už je načase, aby Willík vydal nějaký nový CD. To poslední vydal v roce 2003 a dvouletá pauza je pro nás, věrné fanoušky, smrtící dávkou. Každý den čekám, jestli mi nepřijde nějaká zprávička o nějaké novince ve Willově diskografii. Tak zatím pořád nic :-(((
  • Pro dnešek je to 63...

... a já jdu chrnět...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit