Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pokec

Jsem zrovna telefonovala. Vždyť můžeme pokecat i tady, ne? Já budu mít čas možná zítra, ale dneska to na horkej pokec fakt nevidím.
  • Will

Ahoj, náhodou jsem tady narazila na Willův profil a musim říct, že jsem mile překvapená, kolik je tu příspěvků a kolik lidí tady má Willa rádo. Já jsem PopIdol I sledovala v Anglii a celou dobu jsem Willovi fandila. Je to úžasnej kluk! Btw, ty dohady o tom, jestli je nebo není gay... Je. Krátce po skončení soutěže svolal tiskovku, kde to oznámil. Bylo mu líto fanynek, nechtěl, aby se trápily... Je to prostě formát! ;o)
  • Tak to asi težko!kde ses to dozvěděla?Will je gay.
  • Ahojte

Ahoj Keepy...moc mě těší, že se tu objevil další člověk, kterej fandí Willovi :o) Takových lidí není nikd dost!!! :o)))
  • AHOJ SVOJDO JAKEJ BYL SIN CITY?
  • Suuusiii

Mno, o tom návrháři jsem se dozvěděl až teď od vás...co na to říct? Asi, že proti gustu žádnej dišputát :o)))
  • Will Young

Hello everybody! We're from UK and we love Will! He's so gorgeous and wonderful! We're on walking holiday in Prague. It's beautiful city but London is nicer. Cheers!!!
  • Will

ne jeho cédo nemám ale zrovna se chci naučit si ho někde stáhnout,výš a ty jeho céda umíš stáhnout a potřebuju k tomu nějaký jeho stránky ale nevím jaký tak kdyby jsi měla tak mi je můžeš dát. Pá
  • yeah

Hey to si taky musím stahnout o tom už sem tolikrát slyšela :) Nic ale z5 k Willovi neee :) kdys říkala že se to aktualizuje to pořadí, o půlnoci ? Si etě hoďku počkáme a uwidíme jestli nám Willík postoupí :)
  • Svojda???

Tak ten asi nepatří k těm, co čekají do půlnoci, jestli se jejich idol dostane do TOP 10!!! :o))) Doteď jsem si myslela, že to jenom já jsem taková šílená :o)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit