-
Se snad zabiju!!! Já mám tak pomalej internet, že už mě to celkem začíná štvát!!! Víš, čeho se bojím? V TOP 10 to už není tak snadný. Tam totiž návštěv nejen přibývá, ale taky ubývá. To nechápu, jak to tam chodí. Bude to dřina... :o)))
-
49.místo
Tak se přece jen dostal do TOP 50!!! Snatch&Blink: If you see Will yet tell him he has fans in Czech Republic too and he must arrive in our country, becouse we love him, his songs too... He's perfect!!!!!! -
pro Becky
Díky moc za pochvalu klubu a doufám, že se ti tam bude líbit i nadále. A jinak co se týče těch Angličanek, tak podle mýho nekecaj. Proč by to dělaly? -
Pro xxxx
Už jen způsob, jakým se vyjadřuješ, vypovídá mnohé o tvojí inteligenci. (Teda spíš o její absenci)...Je strašně jednoduchý odsuzovat něco, o čem nemáš ani páru. A navíc, kdo se tě vlastně ptal na tvůj názor? Co se pleteš někam, kde o tebe nikdo nestojí...? Vždyť ani nemáš dost odvyhy k tomu, aby ses podepsal. Je mi tě líto...Jsi pěknej ubožák... -
Hih...
Tak jsem tak trochu převzala roli za Suuusiii, protože ta mě požádala, abych teď psala Willovo umístění já. Prý se potřebuje dobře na zítřek ( vlastně dnešek ) vyspat. Takže: Hola hola hej, Will dnes obsadil 45. pozici s 1546 návštěvami. Doufám, že vás hřeje pocit, že máte na tom svůj podíl :O))). -
AHOJ VŠECHNY JAK SE MATE?
-
Neinteligentní stvoření se už neinteligentní narodí. Jestli si myslíš, že se kvůli tomu půjdu věšet tak to ses sek. Nebudu tady ani psát, co seš vlastně zač, protože to vůbec není třeba. Věděla jsem, že napíšeš přesně něco takového, takže jsem naprosto klidná. Jen by sis mohl začít uvědomovat, že nemáš lézt tam, kde tě nikdo nepotřebuje. Uděláme dohodu. Ty nebudeš lézt na Willa Younga a já zase nebudu lézt na Horvátha, Noskovou, Amiriho a Foreta. Comprende???
-
TO: OMAR
No ne, kdyz si tak procitam ty tve prispevky, mam pocit jako bys psal pouze o sobe, frajere! -
ha ha
Teda, tady jsou všichni zmrzačení! Teda, skoro všichni. Já mám nohu v ortéze a pravděpodobně půjdu za dva týdny na operaci :o(. Tam se mi asi moc líbit nebude! -
100%
Na sto péro to stojí zato! Šak Will je boží zpěvák a jeho show musí být skvělý! To DVD sice nemám, ale viděla jsem na satelitu záznam jeho koncertu v Anglii a bylo to super!!!