-
WOW
Tomu teda říkám sen! To mně se tak maximálně zdálo o kostrách na koloběžce, který projížděli kolem rákosí a svítily jim červeně oči!!! Mám z toho snu dodneška hrůzu! Nebo se mi třeba zdálo, že jsem svý mamce u sousedů uřízla nohu ukradeným oplatkem! Probudila jsem se celá zpocená a mamka říkala, že jsem brečela ze spaní! Ale to mi bylo takových sedm :o))) -
Ty vole co píšeš za mě?
Svojdo! Ty máš taky zkušenosti, že ti Omar píše tvím jménem, co? Hmmm tak to jak sem se tě JAKOBY ptala kolik ti je,jsem nepsala já, ale Omar...Omare: Jsi s tím velice trapný... proč nám už koněčně nedáš svatý klid? To jak ses pokoušel psát za Omara ti nevyšlo, to jak ses pokoušel psát za mě tak to ti taky nevyšlo...tak si nedělej šance nevím proč opruzuješ...!!!! Svojdo: Jestli se můžu zeptat...a v jakých časopisech si o tam tom četl? -
Sme se zrovna minuly na chatu :o((( No... jinak pravda je taková, že je Will rok od roku lepší a lepší!!! Za takových deset let se na něj nezmůže nikdoooo!!!
-
Bych asi zhebla!!!!
No jo... já bych to nepřežila!!! Ale raději se o tom nebavme, páááč to nechci přivolat!!! Will musí zpívat minimálně ještě do mojí smrti!!! -
Myslíš jestli se už nedostal do Top 10? To fakt ještě ne! Pořád je 35. Ono se to mění až po půlnoci :o). Teda, já tady chodím minimálně 50x denně a koukám se, co je nového. Stejně se kvůli tý svý gramlavý noze nemůžu koupat v bazénu a sotva můžu chodit, takže u notebooku trávím svůj veškerý čas ;o)
-
Nápodobně... :o)))
Já toho mám taky pro dnešek dost. To stěhování nábytku dalo všem od nás zabrat... navíc jsem zažila hrůzostrašný zážitek s motorkou... prostě toho bylo moc. Jen doufám, že nám Will poskočí o nějakou tu příčku dopředu :o))) -
MANDUŠKO JEDEŠ NA DOVOLENOU? K MOŘI NEBO CO DELAŠ CO POSLOUCHAŠ A TAK
-
Prohlášení
Takže, jednou provždy bych byl rád, aby jistá osoba přestala psát mým jménem!!! Pro ostatní: Doufám, že poznáte mého falešného dvojníka, který píše bez interpunkce, diakritiky, s hrubými chybami a hlavně a výlučně velkým písmem...Pokud budete nějaký takový příspěvek do diskuze číst a bude tam moje jméno, tak to, prosím, ignorujte...Díky :o) -
Achoooj
Ahoj Keppy: A jak se jinag da poslat videa...? e-mailem asi nejdou co..? A treba jinným programem nebo ja newim...Newite nekdo jak se rika anglicky :// Wille, si muj nejmilejsi zpevak...Miluju te...? -
Ty voho;(((
Tak to je hustý! Fůj...prasknout noha...to je docela drastický....páni jak jako zes měla jet na Willíčkuv konzert?!