-
Manduško...
Doporučuju ti, abys na ten e-mail nepsala. To totiž psal Omar. Já znám Svojdův e-mail díky tomu, že je členem mého klubu o Willu Youngovi. A tohle není jeho e-mail!!! -
Komu jsi psala ? :) Hey neceš teď přijít na chat ???
-
ahoj
Taky -
Ahoj
Na -
MARUDUŠKO
MILUJU TE CHTĚLABYS SEMNOU CHODIT JA S TEBOU JO NE NENÍ MI 20 JE MI 12 KOLIK JE TOBĚ? -
whoa
Aaa jsem přišla trošku opožděně :) Nějak jsem se vrhla do toho překládání a už jsem zvládla i nějaký interview :) -
zdravím Mandušku
manduško, ty máš na Willa opravdu číslo? A odpověděl ti, když jsi mu psala sms??? Četl jsem, že jsi ho nabízela. -
Ahoj
Koncert -
18.místo
Taky dobrý. Hlavně, ať Will nespadne o nějakou tu příčku dolůůůů!!! -
Manduško...
Když zadáš www.kluby.quick.cz cvakneš na nová registrace. Všechno poctivě vyplníš a dáš zapsat. Potom musíš chvíli počkat, než ti ten e-mail přijde. Mně to taky nejdřív nešlo, ale když jsem chvíli počkala, bylo to v pohodě. No a když se pak přihlásíš pod svou přezdívkou a zadáš heslo, stačí si najít můj klub Pop Idol Will Young v HLEDÁNÍ V KLUBECH a přihlásit se do něj. Staneš se čekatelem na členství. Já potom jako správce klubu tvou účast schválím a pak můžeš stahovat písničky, fotky, psát zprávy, číst texty atd. Tak snad se ti to povede. PS: Jestli je Omarovi 12, tak já jsem 80letá Willova babička...