-
Willam Robert Young
No to jo no je to gay, takže smůla, haha. To ti tak budu věřit, že jsi šla kolem Willa, i když je to možné ale pravděpodobnost je opravdu malá, ale stát se to může, že, máš prostě štěstí, no mě by bohatě stačilo, kdyby mi dal autogram a pokecal o životě, nejsem totiž ten typ člověka, který když uvidí svého oblíveného zpěváka, tak vyjekne a chová se jako prase utržené z řetězu, jo a ještě něco ,taková filozofická otázečka, co se vám nejvíce líbí na Willovi??? -
to::::zuzík
Díky...Asi si ho fakt koupím:o) Škoda že nemáme doma satelit, hodil by se:o) -
Ahoj Keepy...
...asi tě nepotěším, ale v podstatě všechno, co mám a týká se to Willa mám odtud (lépe řečeno ze stránek klubu Suusiii)...Takže ti zbírku asi nerozšířím :o( Ale pokud něco objevím, jsi první na seznamu, komu dám vědět :o) -
hoj
Aha no tak díky :) a kdybys ty něco chtěl taxe ozvi :) Manduško, to jsou odkazy, zkopíruj to do okna kam se zadává adresa, otevře se ti stránka yousendit, tam dáš download now, pak here no a pak už to jen stáhneš :) -
Omare, zavři už konečně zobák... Nevíte někdo o nějakých dobrých českých stránkách o Willovi?
-
klub
No tomu bys nevěřil, Svojdo, co se odehrává v tom našem klubíku. Je tam teďkom úplně novej quick, ale ten je tááák blbej. Nejdou uložit ani zprávy a ani jakákoli hudba! Už mi to leze pěkně na nervy! -
Vzkaz OMARovi
Hele, co kdybys napřed dospěl a pak teprve otevřel pusu? Hmmmm...? Myslím, že by ti to neuškodilo... -
whoa
Žejoooo ...... a pžitom ten jeho bráška nebude nic moc, sem teď četla jakejsi článek že zmlátil nějakou ženskou a měl jít sedět, že jako nešel jen díky protekci swýho brášky ;) -
NEJSEM TEPLEJ OMLOUVAM SE ALE PROČ JSTE N MNE TAKOVY NIC SEM VAM NEUDELAL
-
Uleva!
Ahoj! Pisu bez hacek, jo?! Jednou u tety se mi zdalo o tom, že se mel v televizi objevit pořad s willem a jeho vystoupenim...tak jsem šmátla po videu ( teda po ovladači) a chtěla jsem to v tom snu natočit! Jenže jak mel vystoupit will tak byl slepý:(((((((( to jsem se tak lekla! A málem mi vyskočilo srdce z hrudi! A pak se ho v tom snu ptali co se mu stalo ze je slepej a on rekl ze se uhodil do hlavi a ze je navzdy slepej! Pak jsem se probudila samo s křikem...a se slzami v ksichtě! Pak jsem se jen těšila na kompr...abych se ujistila že to neni plafda! TAk to je ULEVA! P@pik zase něco zejtra písnu!