-
Ono to s těma popovýma písničkama není tak jedonuchý, víš? Já to moc ráda vysvětlím. První mojí oblíbenou byla Light My Fire, páááč to byla jediná písnička, kterou jsem od něj znala ( zpíval ji přece na World Idolu ). Několik měsíců po World Idolu jsem si koupila jeho DRUHÝ CD Friday's Child a tam byly většinou popový písničky. Zaujala mě tam Dance The Night Away, páááč byla taková živá. Potom Out Of My Mind, protože se mi tam hrozně líbil ten začátek ( jak tam zpívý All you ever do is think about it - to se mi strašně líbilo ). No a pak jsem si koupila i jeho PRVNÍ CD From Now On. Tam jsem si znovu oblíbila Light My Fire. No ale potom mi Katka poslala Ready Or Not a já jsem si ji prostě zamilovala!!!!! Ale v posledních pár dnech mě dostává i Ain!t Such a Bad Place To Be.
-
Maxmiliane-->;ĐĐ
běž na www.will-young.tk tam se zeptej a registruj to jsou willovy užasné české stránky...zkus to...a tam se lidí zeptej tady už nikdo moc nechodíí chodívali už ne už jenom tam...bež;DD -
lyric
hej pošli i tu druhou :))) teď jsem sem chtěla dát odkaz na plakát, kterej mi brácha dal k narozkám ( fakt velkej za 169,- myslím, s poštovným asi 220,- visí mi nad postelí a je úúúžasnej ) ale nemůžu najít ten odkaz :( že by ho na posters.cz už zrušili ? :'( -
fajn
Vzhledem k tomu, že je nádhernej den a my budeme grilovat, dobře. A ty? Jak žiješ? -
70.místo!!!
No... zdá se, že já s Omarem tomu tady dáváme zabrat :o))) -
Čautéééé...
Ahojte děcká...Tak už jsem zpátky. Byl jsem na víkend pryč a tak jsem se nemohl zúčastnit vaší debaty. Moje škoda :o( -
Poster
víš co tak to zkus ještě někde na českejch stránkách najít ten plakát, třeba to bude ještě jinde ... Fakt stojí za to ... :) Já se etě kouknu a kdyžtak bych dala vědět ale fakt nic neslibuju, protože vím že mi ho bráška objednával z posters.cz ... Třeba ho ZROVNA nemají, víš co zkus tam napsat :) -
Vítej zpět, Svojdo!!!
To já jsem dneska vstávala až o čtvrt na dvanáct, protože jsem včera skoro do rána vyhrávala na kytaru Holubí dům :o))). -
Hih :)
Yo to já mu teda straaaašně závidím !!! Úchyl jeden :))) VTW kdo to je ten omar tady ... ? Jsem koukala na nějaký přípěvky od něj, celkem opruz :))) -
Ha ha ha
Takový Robbie Williams je i na týhle stránce za Willem asi o deset míst ( nevím to přesně ). Kdy to konečně všichni pochopí, že Will je hvězda světového formátu? :o)))