-
Hih :)
Jo a řekne se to "Will, you're my favourite singer, I love you" :))) Ty mu chceš psát nebo cooo ? :) A kaaam, máš jeho adresu ? :) -
Heeey
Hey nějak to tu umírá neee :) -
A ty se divíš??? Když tu nepíšeš ty nebo já, tak pak nikdo :o))) Tak nahoď nějaký téma... :o)
-
Hmmm...
...nestíhám se divit, kdo sem všechno nevleze :o))) -
please,please,please,please
Ahojky, jsem opravdu velkou fanynkou Willa a soudě dle jmen ve Vaší diskuzi "nás" v ČR zatím tolik není. Nabízím pomoc s překlady, mám net-expres a jsem dobrá v Aj. Mohla bych například stáhnout a přeložit všechny články na Devoted. U Vás mne velmi překvapilo, že si píšete o písničkách, které vůbec neznám jako např. Save Yourself, Aint Such A Bad Place To Be atd. Please, mohu si je od někoho z Vás koupit? Willovu hudbu fakt zbožňuji čím dál více a nechce se mi čekat až do listopadu. Díky moc za podporu Willa. Zatím pa pa, snad se mi někdo ozvete. Pa, Linda - Will˘s supporter -
OMARovi
A pročpak to chceš vědět...??? -
28.místo a fakt nekecám
Wow! 28 28 28! To už teprve zní! Tak ať to je příště někde v TOP 20!!! PS: Will teďkom strčil nějaký věci do dražby a získané peníze půjdou na charitu. Jo a strčil tam nějaké svoje trička, oranžovou plavací čepici ( měl ji v klipu k Friday's Child ), nějaké boty, platinové desky. A co se mi líbí nejvíc? Červená buřinka s mašličkou, jejíž cena se dnes odpoledne vyšplhala na 20 000 Kč! A to ta dražba bude trvat ještě asi osm dní! Wow!!!! :o))) -
Osmdesát šest...
...je pořád mooooc....Musíme do TOP 10!!! :o) -
2 Svojda
Njn, chodíš sem málo :))) heh na těch nowejch stránkách bude taky fórum tak to kdyžtak oživíme tam :) Jo a s tím překladem, na to kašli, já až budu mít čaaasek, taxe na to kouknu. -
:o)))
Já jsem jenom něco chtěla napsat, takže si tohodle příspěvku nevšímejte. Děkuji.