Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chat

Tak vy jste na chatu??? No, já teď nemám čas, ale jinak bych určitě zašla.
  • NOW

Teď už jo :))))
  • Blbost!!! Já tam jsem furt!!!
  • qchat

Taxem tě na chatu o tři minuty minula :) chjooo když my se vrátili až teď ...
  • Jsem back

Jo, walk on part, chodit na party, to je drsný :D a celkově i ta grafika přehnaná, no prostě musíme udělat něco lepšího ;)
  • Ještě k těm českejm stránkám

Originál o tom jeho oblíbeném TV pořadu zní takto: EastEnders is his fave TV programme. He would love a walk on part. ( no a právě tuto větu přeložila jakože chodí rád na párty. To už by i mě došlo, co to ve skutečnosti znamená!!! Ale já bych jí to odpustila :o))) ) Můžete se na originál kouknout na http://www.popidolwilliam.co.uk/biography.htm
  • kousání nehtů

No tak jsem si tam zašla a taky tam 2x píše, že jeho zlozvyk je kousání nehtů ( proč to tam píše dvakrát? Myslím, že jednou jako bod č.4 a podruhé jako bod č.8 )!!!
  • hmmm

Hey já tu teď nemám ten anglickej originál ale třeba píše tam že má rád Eastenders a rád by si v jednom díle zahrál a ta holka to přeložila jako že rád chodí na party :)
  • Tak povídej, co z toho není pravda? Podle mě to překládala z www.popidolwilliam.co.uk. Tam jsem si to taky četla, ale na těch jejích stránkách ne. Co tam o něm píše?
  • OMG

Oh My God :) Teď si na těch českejch "stránkách" čtu pár věcí o Willovi ... Ta holka asi neumí anglicky, něco z toho co tam píše vůbec není pravda, tady tyhle texty už znám nazpaměť :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit