Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 18. místo, to není nic moc...jak Willa může převálcovat "pípalka" Natalia? Zas takovej "anděl" to není!!!!!!!!!
  • Díky moc za překlad tý větičky!!!
  • vzkaz pro Keepy

Ahojky, poslala jsem Ti svůj snaživý překládek na mail, snad Ti dojde. Pokud ho zhodnotíš kladně, ozvi se s dalším nášupem. Už zas nemám, co dělat........:-))))
  • překlad

Čauky, odpovídám na dotaz ohledně překladu téhle větičky: "Cos it\\'s plain to you see that I\\'m a mouse of a man\\" ="Protože jasně vidíš(je ti jasné), že nejsem opravdovej chlap. (myslím, že u "mouse of a man" jde o muž bez kuráže, nevěří si, neumí se prosadit a nemá velké sebevědomí) Ještě mi moje kamarádka poradila, že už se setkala s "mouse of a man" i ve smyslu "nešťastný muž". Můžeš si vybrat, co se lépe hodí.Snad jsem ti nezamotala hlavinku. Zatím papík, snad přemluvím svou sestru, aby zvedla návštěvnost...
  • :o((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

A je to tady!!! Přišlo to náhle, leč nedokážu s tím bojovat!!! :o))) Předevčírem jsme měli na kontě 2916 návštěv, včera tomu bylo 2924 a dneska už jen 2912. :o(
  • 2 Svojda

Njn, chodíš sem málo :))) heh na těch nowejch stránkách bude taky fórum tak to kdyžtak oživíme tam :) Jo a s tím překladem, na to kašli, já až budu mít čaaasek, taxe na to kouknu.
  • Ach jo...

TAk jsme pořád na 17. místě...Jsem myslel, že aspoň o jednu příčku postoupíme...:o/
  • Suuusiiii

Jo ten článek je faaatk božííííí :) Hey díky moc, píšu ti to ještě tady, protože je to fakt paráda :)
  • Out Of My Mind

Tak jsem si poslouchala písničku Out Of My Mind ( která určo patří k mým nejoblíbenějším ) a napadlo mě, že ji přeložím na ty naše stránky. Všechno šlo celkem hladce, dokud jsem skutečně nepochopila, o co v téhle KRÁSNÉ písničce jde. :o))) Zarazila jsem se totiž u téhle věty: ,,Cos it's plain to you see that I'm a mouse of a man". Tak trošku mi nedocházelo, co tahle věta znamená, ale potom mi to pomalu začalo docházet. Ale nechci udělat chybu, a proto bych někoho z vás chtěla požádat, jestli by tuto větičku něpřeložil. Předem děkuju!!! ;o)
  • to Keepy

Ahojda...tak jsem si četl ten rozhovor...Jestli tohle přeložím, tak si pak rovnou půjdu pro státnice z angliny...Aspoň FCčko! Jew to fakt síla!!!:o/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší