-
ma holku???
hele s kim tea william chodi??? on je nadhernej ja neim proc mui byt z ine zeme !!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *7* -
Ano má holku...
Will má holku (no spíš ženskou=oD), jmenuje se Alexa Hamilton a je jí 42!! Jinak spolu chodí někdy od roku 2008 do teď, takže jim to asi klape... *15* jinak pokud vás to tolik zajímá:
http://www.whosdatedwho. com/celebrities/people/dating/willi am-moseley.htm -
-
Re: Ano má holku...
Bože to jsou kecy. Myslíš že by chodil i s Lohankou když je lesba? Je to dívná stránka. -
já nechápu jak může chodit s enskou terý je 42 *9* to prostě nepochopim *9* -
Tak s kym teda chodí? *14* *7* -
-
Re: Re: Ano má holku...
No s Alexou Hamilton, nečetla jsi to celý?? *7*
-
-
-
všechny ty 3 filmy jsou uplně užasný i všichni ty herci to nejde srovnávat kdo je lepší na to že byli nebo jsou děcký herci to zahráli uplně suprově i ta nejmladší lucinka(georgie laura henley)
a slyšela jsem že se uz natačí i 4 díl stříbrná židle a že tam prý bude hrát i lucka -
-
Já sem zase někde četla že už se další díly natáčet nebudou, ale nevim jestli to je pravda.
-
kez by ta stribrna zidle :D ale nekde jsem cetla ze se nataci carodejuv synovec tak se v tom nevyznam *1*
-
-
Mě docela vadí, že v tý stříbrný židly a dalších dílech už nebude William a Anna a všichni ostatní! :-/
-
-
Jo mě taky *9* *9* *9* *13* *13* *13*
-
-
-
-
*14*
-
Vše nejky
Všechno nejky k tvým narozeninam hodně štěsttí,zdraví,lásky a úspěchů''' *4* *3* -
Miluju tě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
HAPPY birthday Will.You are amazing
-
NArozkýýý
Všecinkoooo nej Wille:-*:-* -
Willovy narozky!
Tak já se k vám přidávám a taky Willovy přeju všechno nej!! *1* *1* *15* *1* -
já se taky přidávám
vše nej k narozkám wille