Přejít na výpis diskuzí

William Moseley

OSOBNOST 31.12.2006 
338 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ma holku???

hele s kim tea william chodi??? on je nadhernej ja neim proc mui byt z ine zeme !!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *7*
  • gretchakova

Ano má holku...

Will má holku (no spíš ženskou=oD), jmenuje se Alexa Hamilton a je jí 42!! Jinak spolu chodí někdy od roku 2008 do teď, takže jim to asi klape... *15* jinak pokud vás to tolik zajímá:
    http://www.whosdatedwho. com/celebrities/people/dating/willi am-moseley.htm
    • simia

Re: Ano má holku...

Bože to jsou kecy. Myslíš že by chodil i s Lohankou když je lesba? Je to dívná stránka.
    • Re: Ano má holku...

já nechápu jak může chodit s enskou terý je 42 *9* to prostě nepochopim *9*
    • adrousek

Re: Ano má holku...

Tak s kym teda chodí? *14* *7*
      • gretchakova

Re: Re: Ano má holku...

No s Alexou Hamilton, nečetla jsi to celý?? *7*
  • všechny ty 3 filmy jsou uplně užasný i všichni ty herci to nejde srovnávat kdo je lepší na to že byli nebo jsou děcký herci to zahráli uplně suprově i ta nejmladší lucinka(georgie laura henley)
    a slyšela jsem že se uz natačí i 4 díl stříbrná židle a že tam prý bude hrát i lucka
    • thenilly96
      Já sem zase někde četla že už se další díly natáčet nebudou, ale nevim jestli to je pravda.
    • kez by ta stribrna zidle :D ale nekde jsem cetla ze se nataci carodejuv synovec tak se v tom nevyznam *1*
      • Mě docela vadí, že v tý stříbrný židly a dalších dílech už nebude William a Anna a všichni ostatní! :-/
        • Jo mě taky *9* *9* *9* *13* *13* *13*
  • *14*
  • Vše nejky

Všechno nejky k tvým narozeninam hodně štěsttí,zdraví,lásky a úspěchů''' *4* *3*
  • Miluju tě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • HAPPY birthday Will.You are amazing
  • martina7

NArozkýýý

Všecinkoooo nej Wille:-*:-*
  • nikita007

Willovy narozky!

Tak já se k vám přidávám a taky Willovy přeju všechno nej!! *1* *1* *15* *1*
  • zlodejkakrve

já se taky přidávám

vše nej k narozkám wille

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit