-
chad michael murray
Koukně te se na (had michael murray)e stokrát hezčí než zac efron koukně te se najeho fotky fakt!!! *3* -
i love you
mno on je upa libec
hrozne krasnej
ja ho miluju ae to asik kazda *14* *14* -
sklidněte hormony
Zac je prostě krásnej!!! A komu se to nelíbí at mi p...l políbí. My se taky necpen do tech ktry se libi vam!! A proc by si zac mel holit podpaží?? -
HA
Zac je celkom dobry *3* *3* *3* -
Vanessa a Zac
Čaute lidi nevíte jestli se dá už Hairspray stáhnout z internetu.
Taky jsem to slyšela o Vanesse a Zacovi moc jim to přeji a doufám že jim to dlouho vydrží. *4* *4* *4* *4* -
gratuluju!!!!!!!!!!!
podle casopisu tv magazin se pred casem zac a vanessa zasnoubili.Zac prý dal vanesse krasny diamantovy prsten.este jednou moc gratuluji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: gratuluju!!!!!!!!!!!
tak to je KRAVINA KEC A NESMYSL
-
-
Hairspray
Konečně jsem měla možnost vidět Hairspray a musím říct, že je fakt hodně dobře udělanej. Skvělý písničky, herci a prostě se mi líbí *3* -
zaac
booože jak je dokonalej..jeho oči *14* *14* nejvíc prostě miluju jeho oči!! jsou tak krásný...je sladkej, krásnej dokonalej!!! *14* *14* *14* -
-
Re: zaac
to jstebou shalasim
-
-
zac
kouknete sem... *14* http://s17.bitefight.cz/c.php?uid=3 7172 -
MySpace
Máte rádi Zaca? Běžte na stránky MySpace na jeho profil a uložte si ho do přátel.
Zde je adresa www.myspace.com/zac_yo_efron -
-
Re: MySpace
Abych to upřesnila jsou to stránky Zaca, kam i on chodí, ale není to tak časté. O stránky pečuje a taky odpovídá na otázky jeho nevím, jak to napsat. Prostě se ho můžete zeptat v aj a oni vám za čas odpoví, protože toho mají hodně.
-