Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chad michael murray

Koukně te se na (had michael murray)e stokrát hezčí než zac efron koukně te se najeho fotky fakt!!! *3*
  • i love you

mno on je upa libec
    hrozne krasnej
    ja ho miluju ae to asik kazda *14* *14*
  • hanka2341995

sklidněte hormony

Zac je prostě krásnej!!! A komu se to nelíbí at mi p...l políbí. My se taky necpen do tech ktry se libi vam!! A proc by si zac mel holit podpaží??
  • martinkooooooo

HA

Zac je celkom dobry *3* *3* *3*
  • ducker

Vanessa a Zac

Čaute lidi nevíte jestli se dá už Hairspray stáhnout z internetu.
    Taky jsem to slyšela o Vanesse a Zacovi moc jim to přeji a doufám že jim to dlouho vydrží. *4* *4* *4* *4*
  • terka12345678

gratuluju!!!!!!!!!!!

podle casopisu tv magazin se pred casem zac a vanessa zasnoubili.Zac prý dal vanesse krasny diamantovy prsten.este jednou moc gratuluji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • parket..a

Re: gratuluju!!!!!!!!!!!

tak to je KRAVINA KEC A NESMYSL
  • ivetka936

Hairspray

Konečně jsem měla možnost vidět Hairspray a musím říct, že je fakt hodně dobře udělanej. Skvělý písničky, herci a prostě se mi líbí *3*
  • zaac

booože jak je dokonalej..jeho oči *14* *14* nejvíc prostě miluju jeho oči!! jsou tak krásný...je sladkej, krásnej dokonalej!!! *14* *14* *14*
    • Re: zaac

to jstebou shalasim
  • veronika16

zac

kouknete sem... *14* http://s17.bitefight.cz/c.php?uid=3 7172
  • ivetka936

MySpace

Máte rádi Zaca? Běžte na stránky MySpace na jeho profil a uložte si ho do přátel.
    Zde je adresa www.myspace.com/zac_yo_efron
    • ivetka936

Re: MySpace

Abych to upřesnila jsou to stránky Zaca, kam i on chodí, ale není to tak časté. O stránky pečuje a taky odpovídá na otázky jeho nevím, jak to napsat. Prostě se ho můžete zeptat v aj a oni vám za čas odpoví, protože toho mají hodně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit