-
Zac podvádí...
Víte že Zac podvádí Vanessu?S M.Fox,byl s ní už i na veřejnosti,bylo jasný,že to Zackovi a Vanesse dlouho nevydrží.I Brad Pitt a Angelina Jolie se zachvíli rozvedou ;-) -
-
Re: Zac podvádí...
To, že s ní byl na veřejnosti, neznamená, že s ní něco má. Taky psali, že Van s Ashley tráví čas stále spolu a když byli v Austrálii, tak měla Van pokoj s Ash a Zac musel spát sám. Ale ne vždycky je tohle pravda, to ví jen oni sami.
-
-
odpoved
Koukám ale nevím *7* -
H.M.
Koukáte někdo na Hannah Montana? Nevíte v jakém díle tam je High school musical? Plese odpovězte -
ahoooooooj
joj moj zlaty mam ta moc rada si naj sexi spevak a herec a nikto iny ta neprerastie v krase joj proste loooooooobim ta:P *4* *4* -
pro všechny
jo je to pravda -
Ashley
Četla jsem v jednom čásáku že prej Ashley chtěla Zaca!! Je to pravda moc se mi tomu nechce věřit!!! -
Hurá
Hele všimli jste si,že je Zac opět na 2.místě největších fanklubů??? Opět vítězí nad Avril Lavigne! Huráááááá!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
nikča p
PIŠTE HLAVNĚ NORMÁLNÍ LIDI!!! *3* -
nikča p
KLIDNĚ PIŠTE LIDI KDYŽ MI BUDETE NA DÁVAT BUDU STEJNĚ MÍT STOHO SRANDU *1* -
-
Re: nikča p
jak se ti hrálo v tom kriminálním seriálu *7* -
-
Re: Re: nikča p
Ano, bylo to fajn, ale měl jsem trochu strach hrát s takovýma hercema tipu: pan D.Caruso aj. Díky za optání -
-
Re: Re: Re: nikča p
to jsem si zrovna všiml,žes tam hrál
-
-
-
-
Zac *Ewa
hej lidi co se deje ??? co dela Zac tak dole je 1000 krat lepsi nez Ewa tak co tak dole ???? Zac je zlato i kdyz ho nekdo nema rad tak je porad lepsi nez Ewa *15*