Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hm???

Ani se Zacem nemiloval Vanessu a jiná holka Megan Fox Jsem moc nelibíla se *9* *9* *9* *9* *9* *9* *13* *9*
    • Re: Hm???

Moc ti ta čeština ještě nejde , tak netuším,cos tím chtěla říct. *7*
  • tynka28

Mam zacuv skype!ale nevim jeslti je pravdivyy povidla jsem si snim pres operatora *5*
    • zanessa12

Re: Skype

A DÁŠ NÁM HO SEM A BYS HO NEMĚLA JEN PRO SEBE PSLPSLPSLSPSLPSLSPSLPSLSSLPSLSL???? ????? *4* *4* *4*
      • tynka28

Re: Re: Skype

zac.efron_operation

UzIjte si ho je hodne hodne moc hoden hodnej *8*
        • Re: Re: Re: Skype

TY SIS S NIM PSALA???? TY JSI HUSTÁ MY JSME SI PSALI S VANESSOU HUDGENS A ASHLEY MÁME TAKY SKIPE A VENESSI SKIPE JE NESSA-FOR-ZAC A ASHLEY JE ASHY-TIZZI A DĚKUJEM *14*
        • minka

Re: Re: Re: Skype

A ty umíš tak dobře anglicky??? Hezký... *1* s tebou si jistě mile rád povídal...Nemá totiž zajisté nic lepšího na práci *1*
          • Re: Re: Re: Re: Skype

je to pravda ja sem si to od ni vzala taky sem si snim psala a je fakt moc hodnej a rekl ze vanessa by se snim porad jenom hadala
        • _sabruska_

Re: Re: Re: Skype

No jasný budu ti to veřit,..nic lepší jste nemohly vymyslet.
  • baluska1

Zac

Je to pohodovej kluk.Teď si ale nevimýšlím,když sem byla v anglii na premiéře High School Musical 3:maturitní ročník,tak tam byl mám jeho púodpis,potom sem si s ním popovídala a je úplně nejvíc v pohodě. *14*
  • ZAC A MEGAM

Náhodou by jim to docela klapalo.Ale Zac ze kvůli tomu zachoval k Vanesce ošklivě. *13*
  • verunkaa

v bravu..

i kdyz bravo nectu tak sem se podivala na clanek o zacovi a megan fox...ta svina ho chce *15* no vanessa by s tim mela neco udelat *1*
    • veronika16

Re: v bravu..

no to teda netusim proc ho chce...ona ma na vic nez na takovyho hosicka nezkusenyho, kazdopadne budu radsi fandit ji nez ty vanesse...vypada trosku debilne tak bych se nedivila kdyby jim jeste poprala stesti...
    • Re: v bravu..

právěže ať stím nic nedělá...ona si zaslouží hezčího borca než je ten prasečí rypák *9*
      • Re: Re: v bravu..

však ,ať si dají švédskou 3 a bylo by to vyřešené *3*
  • parket..a

ZAC E.

Ne že bych z něj šílela, ale je celkem pěknej a zpívat taky umí, třeba písnička Now or never nebo Boys are back z HSM3 jsou úžasný... *5*
  • Zac

Já nevím,proč se tady hádáte kvůli kravinám,já jsem zase velký fanoušek hereček,ale co na něm obdivuji,že je jako hráč basketbalu,doufám,že to umí i v reálu.
  • hsm3

kiss

zac je najkrajsi chlapec na svete...a ja si s nim pisem..iba ja a vy ne :D daloooooooooooooooo *5*
    • Re: kiss

MISI PISEM S VANESSOU KAZDY DEN POSLALA NAM I SVOJE FOTKY *14*
    • parket..a

Re: kiss

tvl jak můžeš si takhle myslet? prej IBA JÁ.....za prvý pěkně kecáš a za druhý i kdyby tak nejseš jediná kdo mu kdy psal ,takže shut up *16*
    • parket..a

aspon nelži, ztrapňuješ se... *13*
    • Re: kiss

no to urcite na teba je tak nekdo zvedavej lharkoooooooooooooo *13*
    • ivetka936

Jo, jasně. Ten nemá čas si psát s ňákou bláznivou fanynkou. A pochybuji, že umíš tak dobře anglicky, abys mu rozuměla a on tobě. Takže si jdi tyhle věci vymýšlet jinam, kde Ti to budou žrát
  • makusa

Bobík

já ho upa žeru je upa super bobík!!! *14* *14* *3*
  • ivetka936

17 Again

Běžte na stránky 17 Again a dejte tam taky příspěvky. V tomhle filmíku, který má u nás premiéru v květnu hraje i Zac, jak jistě víte.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit