Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zac Efron

jsi hrozneeeeeee kraaaaasnyyyyyyy *14* *14* *4*
  • krasavec

Zac je naprosto boží,a v tom filmu vypadá úžasně už se těšim na pokračování hight school musicalu.Zacíku hlavně zůstan jakej si a at vám to s vannesou vydrží držim vám palce i když bych byla ráda na jejím místě!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Re: krasavec

souhlasím,zanesse to spolu sluší a bude i HSM3 už v lednu v USA takže u nás takl v březnu *3* už se teším mám Zanessu moooc ráda a mám o nich i blog www.zefron.blog.cz neberte to jako reklamu *15*
  • film

Ahojky! Nemáte někdo na DVD HSM 1 s českým dabingem nebo titulkama, já ho mám ale nejde mi spustit. Pošlete mi ho prosím někdo. Díky moc. A nemá ještě někdo titulky k HSM 2? Díky
  • Fotky

Jako, kam zmizely všechny fotky? *7*
  • Zac

Zac je pppppppprrrrrrrrrrrrrrroooooooooooo ooossssssssssstttttttttěěěěěě ěěěěěě kkkkkkkkkkkrrrrrrrrrrááááááá ssssssssnnnnnnnneeeeeeejjjj!!!!Záv idím holce, která s ním chodí *14*
  • zac efron

ahoj je mi 19 let a chtela bych stebou strasne chodit!!!!!!! *14* *14* *14* *14* ano nebo ne *14* *14* *14* *14* *7*
  • jeeeeee

tohle je ten nejkrasnejsi kluk co znam a v tom filmu je upe nejvice sexy *14* *14*
    • Re: jeeeeee

to si teda pis je to supera sexy kluk ja uz snim na rade byla a spala sem snim mno vis sem taky doost sexy *14*
      • Re: Re: jeeeeee

Takový keci!!!Proč si myslíte,že vám to sežereme..Kolik vám je?10.?? Asi jóó co?? *5*
      • Re: Re: jeeeeee

no to asik ne mno malo kecas vzdit je to picovina co mi tu rikas fakt lharko jedna
  • thie

Jo na Jetixu davaj HMS2 6října!!!Coz je za chvilku,nebudu cekat na Novu!
    • Re: thie

jj:) souhlasím..na Nove by to davali za hrozne dlouhio:D a tady to čověk může videt 4krat *3*
    • Re: thie

Tak já už to viděla, mně je to jedno, mám to doma na dvd. *3* *1*
      • Re: Re: thie

Ivetka936:Že mi to přepálíš?Please
        • Re: Re: Re: thie

Mám to v angličtině, ale mně to nevadí. Docela tomu rozumim. *3*
      • Re: Re: thie

Že mi to přepálíš?
  • HSM2

Ahojky všem, takže všem fandům HSM a Zaca mám pro vás dobrou zprávu.Dozvěděla jsem se, že High school musical 2 bude už letos na podzim na nově. Takže se máme na co těšit *3*
    • Re: HSM2

Jako je to super, ale nezdá se mi to, když byla teď někdy premiéra a nova má dycky nový filmy v televizi až za dva roky...Ale nadhruhou stranu HSM byl taky rychle v telce takže nevím... *7* *1*
      • Re: Re: HSM2

Je to pravda, protože jedna holka psala do redakce nova, kdy tento skvělý film budou vysílat. Odpověděli jí, že už právě tento rok *5*
  • HSM3

Tak se možná dočkáme HSM3. Četla jsem to na jedné americké stránce. Pokud se mu bude líbit závěrečné znění scénaře, tak do toho půjde, takže doufejme, že to všechno klapne. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit