-
titulky
Ahoj, sháním titulky k 1 i 2...prosím kdo máte, tak mi je pls pošlete na mail: Barbucha.C@seznam.cz
kuju moooc *14* -
High school musical 2
Tak jsem se na to mrkla a musím říct, že je to fakt boží. Zacovi to tam děsně sekne *14* -
High school musical 2
Ahojky, tak mám konečně na dvd High school musical 2 sice bez titulků, ale to vůbec nevadí. Hned se na to musím mrknout *3* -
-
Re: High school musical 2
Ahojky Ivetko 936!!!Nemáš na DVD Muzikálovou střední 1???Sice se neznáme,ale chtěla bych tě poprosit...jestli jí máš,tak jestli by jsi mi jí nevypálila a neposlala???...byla bych moc šťastná,protože Zac je fakt sladkej a božskej...prosím ozvi se mi na e-mail... witle@seznam.cz prosim Pája -
-
Re: Re: High school musical 2
Ahojky, no já mám 1, ale je to jen nahraný z televize na dvd. -
-
Re: Re: Re: High school musical 2
jéé já to ci takyyy... -
-
Zac
Ahoj Zac je moc krasnej!!!! Miluju ho!! *14* -
-
Re: Zac
to samozrejmne nemyslim na petuliiinku *1*
-
-
-
-
taky bych to brala....je fakt sladooučkej Zac...fakt...já ho někde potkat tak jsem nejštastnějwíš člowěk na swětě... *14*
-
-
Ahojky,kdes to dvd sehnala,prosiiim napis.Shanim i jednicku. *4* -
a nemohla bys sem napsat kdes to sehnala pls -
-
Ahoj, no vypálil mi to můj kamarád, z nějákýho programu avi. Je to bez titulků, ale to vůbec neva. Je to fakt super filmík *3*
-
-
Nevíte kde seženu high school musical 2???
-
-
Klása :)
Zac je fakt krááásný... jestli chcete tak se mrkněte na můj blog... je clý o high school musical- kde hrál zac *14* *14* -
-
Re: Klása :)
jakou máš tu stranku??taky bych se¨na to chtěla mrknout *14* -
Re: Klása :)
jakou máš stránku??
-
-
Zac je kus
Zac je fak krásnej kluk. Mi připadá, že všichni ti pěkní kluci jsou z Ameriky. Ale Zac je fakt kouzelnej. Od tý doby, co jsem viděla High school musical, tak bych na něj mohla koukat třebas každý den. A hlavně se dávat na Zaca. *14* -
jo
Jo,je,je totiz fakt desne sladkej... *14* -
KUS
Od té doby co jsem viděla ten film Muzikál na střední sem se nějak do něj nějakým způsobem zbláznila no je to možný??? *14* *14* -
-
Re: KUS
jojo je to možný....já totiž taky... *14* *14* Zac je fakt nádherney,úpa ho žeru *4* *14* *14* *1*
-
-
Super
awojte..no thak fakt super filmik..dnes som sa nanho pozerala...nevete kde sa to da stiahnut??alebo na dvd od nekoho??odp na mail pls -
filmíík Muzikál...
Achooyda holčiny....TAk dneska jsem se díwala na ten Muzikál ze střední...JE to fakt nádherneey filmík,ale ještě nádherněyší ZAC...je fakt božskey *14* *14* Newíte jesi se to dá sehnat na DVD nebo teprwa bude? dííkes za odpowěd...dyštak mi ji pošlete na můy meilíík...kujíík mooc a zdrawim wšechnyy fanoušky ZACA *4* *3* -
ZÍTRA ZAC NA NOVĚ V hsm!!
hey holky zítra na nově je High school musical!! v 15:30!! jo a dala jsem tu zase pár fotek zaca- ty nejnovější *3* *14*