Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Titulky

Achojky! Nemáte někdo titulky k High School Musical 2? Nebo nevíte, kde se dají stáhnout. Napište mi nebo pošlete mi je na e-mail. Díky *1*
    • Re: Titulky

ahoj prosim ty mas tie titulky uz na HSM2 ak hej prosim moc na mail mi ich posli budem velmi vdacny emai BAD_BOY10@pokec.sk
    • Re: Titulky

já taky sháním titulky i k 1 i 2, kdo máte pls na mail, na netu jsem našla pouze slovenské!!! *9*
      • Re: Re: Titulky

tie slovenské titulky čo si našla,boli k HSM 2?ak hej napíš sem prosím ťa odkaz *4*
  • Nový fotky

Tak jsem zas přidala nějáký fotky. Jsou z High school musical 2, Teen choice Awards, American Idol, z různých akcí *3*
  • nový blog

Ahoj, jestli chcete podívejte se na můj blog. Stránka je www.ivetka123.blog.cz je tam spousta fotek z jeho akcí a i nějáké fotečky z High school musical 2 ještě budu později přidávat,zatím to je takto. *5*
  • High school musical 2

Lidičky?? nevíte, kdy bude premiéra u nás filmu High school musical 2? Viděla jsem klipy a máme se na co těšit.
    *14*
    • Re: High school musical 2

premiéra bude 06.10.2007 v 11:00 na televizní stanici JETIX *3* *4*
  • Zc

je to skvělej a krásnej kluk a nejlepší je film"Muzikál ze střední",,,,nemám pravdu?
  • zac

ON je prostě k sežrání!!!!!!!Hele chodí pořád s tou Vanessou?...ta kráva nafotila pěkně lechtivý fotky!
    • Re: zac

hej stale s nou chodi. *5*
  • Zac

Ahoj, viděli jste tuto stránku?http://revue.idnes.cz/jesi ca-alba-zarila-nejvice-sexy-je-ale- zac-efron-fls-/lidicky.asp?c=A07082 7_174409_lidicky_off
  • Stránky

Nebo zkuste stránku www.zefron.com nebo zac-e.com
  • nové fotky

Tak jsem přidala zas nějáké fotky. Jestli chcete vidět alspoň úseky z High school musical 2 nebo jen Zaca tak na stránce www.youtube.com je toho dost do Search zadejte co chcete.
  • ajsko...

čawes holčiny....tady je moje ajsko 258-500-012 ....nehcete se nějaká o Zacovi písat,nebo si o něm psát new info a tak...já bych strašně chtěla to DVD ...fakt děsně mooc... *3* *1* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit