-
zaac
booože jak je dokonalej..jeho oči *14* *14* nejvíc prostě miluju jeho oči!! jsou tak krásný...je sladkej, krásnej dokonalej!!! *14* *14* *14* -
Re: v bravu..
no to teda netusim proc ho chce...ona ma na vic nez na takovyho hosicka nezkusenyho, kazdopadne budu radsi fandit ji nez ty vanesse...vypada trosku debilne tak bych se nedivila kdyby jim jeste poprala stesti... -
zac
kouknete sem... *14* http://s17.bitefight.cz/c.php?uid=3 7172 -
Re: Hm???
Moc ti ta čeština ještě nejde , tak netuším,cos tím chtěla říct. *7* -
Re: MySpace
Abych to upřesnila jsou to stránky Zaca, kam i on chodí, ale není to tak časté. O stránky pečuje a taky odpovídá na otázky jeho nevím, jak to napsat. Prostě se ho můžete zeptat v aj a oni vám za čas odpoví, protože toho mají hodně. -
MySpace
Máte rádi Zaca? Běžte na stránky MySpace na jeho profil a uložte si ho do přátel.
Zde je adresa www.myspace.com/zac_yo_efron -
Hm???
Ani se Zacem nemiloval Vanessu a jiná holka Megan Fox Jsem moc nelibíla se *9* *9* *9* *9* *9* *9* *13* *9* -
Re: Re: Kluci záviděj
hmm..jak ot muzes vedet me je 21 tak mozna jo a sem modelka jujky a umim 3 cizi jazyky jo tak uvidim za tyden tam jedu uz se tesima znam jeho adresu juj bude sranda -
Re: Re: Re: Skype
A ty umíš tak dobře anglicky??? Hezký... *1* s tebou si jistě mile rád povídal...Nemá totiž zajisté nic lepšího na práci *1* -
Re: Re: Re: Skype
No jasný budu ti to veřit,..nic lepší jste nemohly vymyslet. -
Re: Re: Skype
zac.efron_operation
UzIjte si ho je hodne hodne moc hoden hodnej *8* -
Re: Skype
A DÁŠ NÁM HO SEM A BYS HO NEMĚLA JEN PRO SEBE PSLPSLPSLSPSLPSLSPSLPSLSSLPSLSL???? ????? *4* *4* *4* -
Mam zacuv skype!ale nevim jeslti je pravdivyy povidla jsem si snim pres operatora *5* -
Re: kiss
tvl jak můžeš si takhle myslet? prej IBA JÁ.....za prvý pěkně kecáš a za druhý i kdyby tak nejseš jediná kdo mu kdy psal ,takže shut up *16* -
Zac
Je to pohodovej kluk.Teď si ale nevimýšlím,když sem byla v anglii na premiéře High School Musical 3:maturitní ročník,tak tam byl mám jeho púodpis,potom sem si s ním popovídala a je úplně nejvíc v pohodě. *14* -
Re: Re: v bravu..
však ,ať si dají švédskou 3 a bylo by to vyřešené *3* -
ZAC A MEGAM
Náhodou by jim to docela klapalo.Ale Zac ze kvůli tomu zachoval k Vanesce ošklivě. *13* -
Re: v bravu..
právěže ať stím nic nedělá...ona si zaslouží hezčího borca než je ten prasečí rypák *9* -
v bravu..
i kdyz bravo nectu tak sem se podivala na clanek o zacovi a megan fox...ta svina ho chce *15* no vanessa by s tim mela neco udelat *1* -
ZAC E.
Ne že bych z něj šílela, ale je celkem pěknej a zpívat taky umí, třeba písnička Now or never nebo Boys are back z HSM3 jsou úžasný... *5*