-
Re: kiss
aspon nelži, ztrapňuješ se... *13* -
no to urcite na teba je tak nekdo zvedavej lharkoooooooooooooo *13* -
Jo, jasně. Ten nemá čas si psát s ňákou bláznivou fanynkou. A pochybuji, že umíš tak dobře anglicky, abys mu rozuměla a on tobě. Takže si jdi tyhle věci vymýšlet jinam, kde Ti to budou žrát -
Zac
Já nevím,proč se tady hádáte kvůli kravinám,já jsem zase velký fanoušek hereček,ale co na něm obdivuji,že je jako hráč basketbalu,doufám,že to umí i v reálu. -
kiss
zac je najkrajsi chlapec na svete...a ja si s nim pisem..iba ja a vy ne :D daloooooooooooooooo *5* -
Bobík
já ho upa žeru je upa super bobík!!! *14* *14* *3* -
17 Again
Běžte na stránky 17 Again a dejte tam taky příspěvky. V tomhle filmíku, který má u nás premiéru v květnu hraje i Zac, jak jistě víte. -
Re: Zac podvádí...
To, že s ní byl na veřejnosti, neznamená, že s ní něco má. Taky psali, že Van s Ashley tráví čas stále spolu a když byli v Austrálii, tak měla Van pokoj s Ash a Zac musel spát sám. Ale ne vždycky je tohle pravda, to ví jen oni sami. -
Zac podvádí...
Víte že Zac podvádí Vanessu?S M.Fox,byl s ní už i na veřejnosti,bylo jasný,že to Zackovi a Vanesse dlouho nevydrží.I Brad Pitt a Angelina Jolie se zachvíli rozvedou ;-) -
odpoved
Koukám ale nevím *7* -
H.M.
Koukáte někdo na Hannah Montana? Nevíte v jakém díle tam je High school musical? Plese odpovězte -
ahoooooooj
joj moj zlaty mam ta moc rada si naj sexi spevak a herec a nikto iny ta neprerastie v krase joj proste loooooooobim ta:P *4* *4* -
pro všechny
jo je to pravda -
Re: Re: zac efron
vis vetsinou ktomu staci jen tohle jo je nej *13* -
Re: Re: Re: nikča p
to jsem si zrovna všiml,žes tam hrál -
Re: Re: nikča p
Ano, bylo to fajn, ale měl jsem trochu strach hrát s takovýma hercema tipu: pan D.Caruso aj. Díky za optání -
Re: pozdrav
no to si přát můžeš, ale zac ti tady asi těžko odepíše -
Ashley
Četla jsem v jednom čásáku že prej Ashley chtěla Zaca!! Je to pravda moc se mi tomu nechce věřit!!! -
Hurá
Hele všimli jste si,že je Zac opět na 2.místě největších fanklubů??? Opět vítězí nad Avril Lavigne! Huráááááá!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Re: nikča p
jak se ti hrálo v tom kriminálním seriálu *7*