-
nikča p
PIŠTE HLAVNĚ NORMÁLNÍ LIDI!!! *3* -
nikča p
KLIDNĚ PIŠTE LIDI KDYŽ MI BUDETE NA DÁVAT BUDU STEJNĚ MÍT STOHO SRANDU *1* -
Zac *Ewa
hej lidi co se deje ??? co dela Zac tak dole je 1000 krat lepsi nez Ewa tak co tak dole ???? Zac je zlato i kdyz ho nekdo nema rad tak je porad lepsi nez Ewa *15* -
Re: Veronika Andrlová
Terezka asi bude sestra od Vojtěcha *3* -
pozdrav
Ahojky Zacu,jak se maš ...... jsi suprovej herec i zpěvak muj pokojiček je plny tvych ¨fotografii ...................... hrozně bych si přala tvoji fotku s podpisem byl by to můj dodatečný dárek k mým narozeninám které jsem před pár dny oslavila....mám vaší skupinu moc moc ráda vaše fanynka Kristýnka *14* *14* *14* -
AHOJ:d
Zacu jsi hezký ale po pravdě Jessy MCcartney *14* je o hodně hezčí fakt u měs nezabodoval -
PRO ZACA EFRONA
AHOJ ZACU PŘEJI TI PĚKNÉHO VALENTÝNA *14*A ROVNOU OPOŽDĚNÉ ŠTASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE *15* *15* *15* *15* *15* *15* PS.JSI TEN NEJHEZČÍ A NEJLEPŠÍ ZPĚVÁK A HEREC *14* *14* *14* NAPSALA KATEŘINA MACHOVÁ *14* *14* *14* *14* MĚJ SE *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Veronika Andrlová
Ahoj Zacu!Přeju ti úspěšného VALENTÝNA. Protože VALENTÝN je symbol zamilovaných. A taky ti někdo přeje úspěšného VALENTÝNA Terka Kotková, Bára Nováková, Aneta Skopová, Ro'za Janoušková.A Vanesse taky přeje Míša Skopový.I LOVE YOU Zac Efron! *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* -
Nahodou!!!
Nahodou je peknej!!! Nevim co proti nemu mate! Kdo ho ma rad muze ho pridat na tenhle pekny webik: http://www.prostemulluju.cz/ -
Názor
Je ošklivej, je to šampon, neumí hrát!
Asi se teď do mně vy, šílený fanynky zaca pustíte, ale nemáte důvod.řekla jsem svůj názor tak jako vy a jako děsítky dalších lidí.... -
Diskuze
Nechápu co tu furt řešíte?! Tak prostě někomu se líbí a někomu ne. *3* Tahle diskuze není k tomu, abychom se tu hádali jako malý děti, ale docela ráda bych tu občas probrala i něco o Zacovi, čehož se asi nedočkám. *9* -
Re: Otázečka
firt spolu chodí, píší to v každým časopisu pro holky.gabio *4* -
hnus
tohle je herec? tohle je celebrita? ani neni hezkej!! může mi někdo vysvětlit co na něm lidi maj? tak hrál v HSM 123 , no a co?tak chodí s Vanesou ,no a co ? jsou to přece jen lidi!je na nic gabio! *13* -
Otázečka
Ahojky prosim víte někdo zda Zac Efron stále je s Vanessou Hudgens?? Předem díky za odpověd *5* -
Miluju Zaca
já Zaca miluju mám doma snad milion plakátů a fotek časopisů se Zacem je prostě úžasnej !!!! *14* -
Re: ?
ne to neni hari poter to je nekdo upe jinej *1* -
chad michael murray
Podívejte se na herce CHAD MICHAEL MURRAY je hečí vážně!!!! *1* -
Zac
Je fakt boží!! Ať si kdo chce říká co chce pro mě to prostě zůstane suprovej kluk za kterýho ho mám já!! -
Re: Re: Můžete napsat
TAkže, pokud už jsi zaregistrovaná a máš svůj profil stačí u Zaca a u Van kliknou na "add me" u Van pak musíš opsat nějáký kód tím se přidáš mezi její přátele. U Zaca dáš taky "add me" ale ten si Tě nejdřív musí registrovat, abys byla mezi jeho přáteli *3* Nic víc *3* -
Re: Můžete napsat
Nevíš jak se mám přihlásit do jeho přátel??Nebo u Vanessy? To nějak newím *9* Poraď please Vanessa jich tam má hodně ,ale jak se tam dostaly??Jak je tam vzala?