-
Fanklub
Já vim,že je asi zbytečný to psát,ale kdo je registrovaný a ještě není ve Fanklubu Zaca Efrona,prosím,přidejte se do jeho fanklubu! V žebříčku největších fanklubů totiž byl na 2.místě a ted' je 3.!! S rozdílem šesti lidí nad ním vítězí Avril Lavigne!!! Já sice Zaca moc nemusím,ale aby měla Avril větší fanklub,se mi nelíbí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Re: zac efron
jjjjjjjjooooooooooooo neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjj -
zac efron
jo je pěknej tojo ale chad michael murray je podle mě hezčí *7* -
Můžete napsat
hvězdám z HSM. Na myspace jsem náhodou objevila jejich oficiální stránky, kam chodí a odepisují svým fanouškům. Tady jsou 2 stránky Zaca. www.myspace.com/zac_yo_efron
www.m yspace.com/efronzac
Tady je pak Van
www.myspace.com/vanessahudgens
A tady Ashley
www.myspace.com/ashleytisda le
Je to opravdu jejich. Na hlavní stránce, když jsem tam vešla, byl Corbin a jeho nová oficiální stránka a od něj se pak odvíjelo to ostatní. Mají samozřejmě i soukromé stránky, ale tam v(n)ás nepustí. Ale myslím, že i tohle stačí, abyste napsali těm, které máme rádi. -
fešák
nj teda na nekterejch fotkách by se moh teda trochu oholit!! ale je to furt fešák muck:-* -
Re: Je good
Fajn názor *3* -
NEW
Ahoj, jen vám chci říctm že ZACINEK natočil nový film 17 Again(znovu 17)....už se na něj těším.... *4* *14* *3* *4* *14* *3* -
asdsf
AHOJTE LIDI MÁM TU TED SLEVU NA SBIRKY...MAM ICH STRASNE MOC..A CHCI SE ICH CO NEJSKUR SBAVIT...JE TO SE SLOVENSKYCH ALE AJ S CESKYCH CASAKU NEKERE SU AJ S NEMECKYCH TAKE AJ S POLSKYCH CASAKU KDO BUDE MNET ZAJEM TAK NECH NAPISE NA MAIL 12lizzy22@azet.sk POSLU AJ FOTA JESTLIK BUDE TREBA -
Re: sgc)yx
Tak děkujeme za vysvětlení. *4*
PS: Ve slově zabývat (se) je tvrdé y, jentak mimochodem. *1* -
Re: Nejkrasnější oči
Skoro všech holek -
Všemi obletovaný...atdatdatd
Tak to je něco, Vy ste do něj fakt blázni???
Tak to nechápu, vzhledově se mi nelíbí, ale nic proti němu nemám. -
Re: dokonalost
máš pravdu *14* *14* -
Nejkrasnější oči
Tento milaček všech holek ma proste ty nejkrásnější oči *14* -
sgc)yx
sorry myslel sem ze pointa je jasna ale tak dobre pointa je takova ze do uplnyho zblbnuti se zabivate tim takzavanym muzem *15* a dohromady se chovate jako stado zhypnotizovanejch blbejch ovci
*15* -
love
i love zac *14* *14* -
Je good
Já mu to přeju,měl štěstí a uměl se narodit v dobrým městě,nebo poblíž.Je slavnej,ale kvůli tomu ho nemiluju.Líbí se mi jako kluk,ale že bych šílela?To ne..stejně má Vanesu,tak co... -
Re: zaaaaaccciiik
Miluješ člověka, kterýho jsi nikdy neviděla? Mně se taky líbí, ale milovat někoho z filmů a fotek? *3* -
Re: ne
Jak ho můžou balit, když ho v životě na vlastní oči neviděli a s největší pravděpodobností ani neuvidí?? *1* *1* -
Re: zaaaaaccciiik
ja ho teda nemiluju *13* -
ne
nechápu proč ho skoro všichni balí *16*