Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dianna114

Fanklub

Já vim,že je asi zbytečný to psát,ale kdo je registrovaný a ještě není ve Fanklubu Zaca Efrona,prosím,přidejte se do jeho fanklubu! V žebříčku největších fanklubů totiž byl na 2.místě a ted' je 3.!! S rozdílem šesti lidí nad ním vítězí Avril Lavigne!!! Já sice Zaca moc nemusím,ale aby měla Avril větší fanklub,se mi nelíbí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • lukysek

Re: zac efron

jjjjjjjjooooooooooooo neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjj
  • medvidek11

zac efron

jo je pěknej tojo ale chad michael murray je podle mě hezčí *7*
  • ivetka936

Můžete napsat

hvězdám z HSM. Na myspace jsem náhodou objevila jejich oficiální stránky, kam chodí a odepisují svým fanouškům. Tady jsou 2 stránky Zaca. www.myspace.com/zac_yo_efron
    www.m yspace.com/efronzac
    Tady je pak Van
    www.myspace.com/vanessahudgens
    A tady Ashley
    www.myspace.com/ashleytisda le

Je to opravdu jejich. Na hlavní stránce, když jsem tam vešla, byl Corbin a jeho nová oficiální stránka a od něj se pak odvíjelo to ostatní. Mají samozřejmě i soukromé stránky, ale tam v(n)ás nepustí. Ale myslím, že i tohle stačí, abyste napsali těm, které máme rádi.
  • denda88

fešák

nj teda na nekterejch fotkách by se moh teda trochu oholit!! ale je to furt fešák muck:-*
  • ivetka936

Re: Je good

Fajn názor *3*
  • NEW

Ahoj, jen vám chci říctm že ZACINEK natočil nový film 17 Again(znovu 17)....už se na něj těším.... *4* *14* *3* *4* *14* *3*
  • asdsf

AHOJTE LIDI MÁM TU TED SLEVU NA SBIRKY...MAM ICH STRASNE MOC..A CHCI SE ICH CO NEJSKUR SBAVIT...JE TO SE SLOVENSKYCH ALE AJ S CESKYCH CASAKU NEKERE SU AJ S NEMECKYCH TAKE AJ S POLSKYCH CASAKU KDO BUDE MNET ZAJEM TAK NECH NAPISE NA MAIL 12lizzy22@azet.sk POSLU AJ FOTA JESTLIK BUDE TREBA
  • Re: sgc)yx

Tak děkujeme za vysvětlení. *4*

PS: Ve slově zabývat (se) je tvrdé y, jentak mimochodem. *1*
  • Re: Nejkrasnější oči

Skoro všech holek
  • Všemi obletovaný...atdatdatd

Tak to je něco, Vy ste do něj fakt blázni???
    Tak to nechápu, vzhledově se mi nelíbí, ale nic proti němu nemám.
  • terezka10

Re: dokonalost

máš pravdu *14* *14*
  • veryus

Nejkrasnější oči

Tento milaček všech holek ma proste ty nejkrásnější oči *14*
  • beast

sgc)yx

sorry myslel sem ze pointa je jasna ale tak dobre pointa je takova ze do uplnyho zblbnuti se zabivate tim takzavanym muzem *15* a dohromady se chovate jako stado zhypnotizovanejch blbejch ovci
    *15*
  • love

i love zac *14* *14*
  • kikkim

Je good

Já mu to přeju,měl štěstí a uměl se narodit v dobrým městě,nebo poblíž.Je slavnej,ale kvůli tomu ho nemiluju.Líbí se mi jako kluk,ale že bych šílela?To ne..stejně má Vanesu,tak co...
  • Re: zaaaaaccciiik

Miluješ člověka, kterýho jsi nikdy neviděla? Mně se taky líbí, ale milovat někoho z filmů a fotek? *3*
  • zirafa1521

Re: ne

Jak ho můžou balit, když ho v životě na vlastní oči neviděli a s největší pravděpodobností ani neuvidí?? *1* *1*
  • katybe

Re: zaaaaaccciiik

ja ho teda nemiluju *13*
  • katybe

ne

nechápu proč ho skoro všichni balí *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit