-
Re: otázka
4 prosince 2008 *5* *5* -
Re: Re: Re: Zac a CD? Možná.
Nezpívám nejlíp,ale když neumím zpívat nelezu do muzikálu.Ten magor je tam jen proto,aby se na ten stupidní film někdo díval. -
oou
Je moc dokonalýýýý *14* *14* hlavně ty jeho fotky na to bych se mohla koukat od rána do večera *14* -
otázka
kdy příjde do kin (v ČR) HSM 3? -
JE SUPER
Myslím si,že Zac Efron je dokonalej a milej.Ten kdo ho pomlouvá je naprostej vůl.Jo a ten kdo to píše at se podívá nejdřív na sebe.Zac je super a těším se na jeho další filmy,doufám,že jich bude hodně.Jo a furt lepší reklama na med naž na pomluvi.Zacu obdivuji tě chtěla bych být jako on.No teda spíš jako Vanessa Hungens,protože jsem holka.Tvoje faninka K.K. -
Re: -JsTe sTíM UbOhÝ-
Tím naráží na mě ? -
Re: Re: Zac a CD? Možná.
Ty snad jo? Navíc zpívat umí, jinak by nehrál ve filmových muzíkálech. -
Re: wow
Přeju mu vše nej..... i když o den později xD -
Re: Zac a CD? Možná.
Album,který nazpívá jeho dabér,protože zpívat neumí *1* *1* *1* . -
wow
Všechno nej přeju Zacovi
je mu 21 a to co on do tetka dokázal to někdo nedokáže ani za celej život ......... ..takže ještě jednou všechno nejlepší *14* *14* *14* -
vsetko dobre
vsetko dobre -
...
Musím uznat, že Zac opravdu není hnusnej, ale to šílenství kolem něj mi příjde asi jako šílenství kolem Tokio Hotel ( hrozně přehnaný a skutek utek...) prostě jedna velká trapárna... takže se holky neuražte, ale... nevadí mi Zac... vadíte mi vy... *3* -
Happy
Všechno nejlepší mu přeju už mu je 21.... *14* *14* *14* *1* *1* -
Zuzik
jáj ta vaše diskuze tady jáááááj xDxD dyt to stejne nevyresite dycky se najdou co ho budou nenavidet a ti co ho budou milovat..tak co to resite *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-JsTe sTíM UbOhÝ-
hele fanynky zaca efrona mi pripadaj uplne blby tim myslim vas spon vetsinu co tady ctu tak jenom par komentaru se mi zdalo ze sou ty lidi schopny a okej jinak ste parta loseru *15* -
Re: Zac
nebo mu chybí všechny *15* *15* -
Zac
1111 ...radči by jsi měl jít k psychologovi ...nevým kdo je tu puberťák ,ale na ty tvoje keci nikdo není zvědavý.....úžasně trapně jsi to napsal nikoho trapnějšího sem nežažila *15* *15* *15* prostě se ti musím smát ..máš o kolečko míň ..možná i o dvě *15* -
Love
Zac je nejsladčejší kluk jakýho znám je fakt sladkej no prostě hezoun -
kopie
My máme na škole taky týpka co je mu podobnej. *4* -
je jednička
zac je jednička. *4* *4*