-
Re: HSM 4
To už pak ale nemá vůbec cenu..Mně to zaujalo díky Zacovi Efronovi *14* *3* -
HSM 4
Tak mám špatnou a dobrou zprávu, jak už to bývá. Nejprve ta dobrá HSM 4 bude, a ta špatná bez Zaca, Vannesy, Ashley, Corbina, Monique i Lucase. Zkrátka tam nebude nikdo z našich oblíbenců *9* Což je škoda. -
Re: Zac a CD? Možná.
Bylo by to fajn kdyby vydal cd,i když doufám že by tam dal nějakou příručku s jeho fotkama *14* -
Re: Další odkazy
A ještě tahle stránka
http://charming-efron.com /index2.php -
Zac a CD? Možná.
Tak jsem se právě dočetla na stránkách, co jsem sem psala, něco o Zacovi co se týče cd. Byl to takový rozhvor v angličtině,samozřejmě a ptali se ho, proč nevydá své solové album.On jim odpověděl, že si nemyslí, že by měl něco takového udělat, ale možná, jednou...Takže ho tam ještě podporovali, že fanoušci čekají a že jeho přítelkyně Van také vydala své CD, tak proč ne on. Odpověděl jen stroze "Maybe" Tedy možná. Tak se budem těšit a možná se i dočkáme jeho alba. *3* -
Další odkazy
Ahojky, tak jsem se trochu prohrábla na netu. A našla jsem další docela zajímavé stránky Zaca. Takže tady jsou:
http://www.zachary-e.org/
h ttp://www.zac-efron.us/
Jsou tam i videjka, tak se mrkněte. *3* -
chtělo by to opravit
Zdar hej jestli ste si toho nevšimli tak v té Zacové fotogalerii na té sedmé stránce druhá fotka nahoře není Zac ale jinak on je fakt k sežrání ale s Vanessou jim to přeju strašně moooooooooooooooooooc *14* *14* *14* -
dokonalost
Říká se že nikdo není dokonalý,u něj už ale začínám pochybovat,, *14* -
láska na 1.pohled
*1* *1* Můj typ...ale bydlí moc daleko,znám tolik kluků který mu jsou podobný,ale žádnej z nich není jako on.. *14* Love *14* *14* *1* -
Will je lepší !!!
Souhlasim Zac je hezkej ale na Wiliama Moseleye nemá a komu se to nelíbí ať si políbí -
vymenim obrazky
ahojte vsetci.keby chcel niekto vymenit obrazky a plagaty high school musical za aril,rihanu.hilary,tocio hotel........a dalsie mam elku zbierku roznich celebrit a vymenim ich za hsm.tak napiste na ko.vi@post.sk
A POZOR IBA SO SLOENSKA.diky -
Zac...=)
Zac as. Troy je fakt nádhernej... Takovej slaďounkej klučina a v HSM mu to fakt božsky sekne... *14* *14* *14* *14* -
Re: sk8--n€y DC*
hahah to máš prawdu! -
sk8--n€y DC*
mnOoOo t3n *3* yE kwáátn3yYyY...♥♥ *14* *14* *14* *14* *1* *1* *3* *4* *15* *8* -
Janík
Nwm proč sem nikdo chodí když ho nemá rád taky je fanklub tak se sem nechodí na něj nadávat *10* *4* -
Re: Re: choďte!!
ty ho asi taky milujes vid?ja se z vas posměju jednou *1* -
eliška
Zac je sice moc hezkej a dobrej a já nevim co ještě gey to rozhodně neni ale neni zase ze všech nejlepší nikdo neni dokonalej každýmu se líbí někdo jinej a mě se třeba líbi dan bambas a zac se zase líbí tobě lucinko a je pro tebe nej no ale jinak jestli to čte tak hello zac I very wel like you *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *3* *14* you very good actor,figurant and tuner!!!! *1* -
Re: moje laska
No jasně já taky miluji zaca ale žádný´koncert v praze nebyl -
moje laska
zac efron je muj milacek ja ho miluju je sladkej nekteri debilove pisou ze je debil ale oni sou sami debilove hsm je nej a vanessa je taky super vsichni z hsm jsou fakt bomba miluju zaca efrona ja to musim porad opakovat byla sem v praze na jeho konzerte a dal mi autogram byly tam vseci z hsm zac je muj kocourek muluju te milacku upa mocinky moc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* -
Zac
je to moc hezkej herec!