-
Re: zac+ashley=velká světová láska
Máš smůlu zac má vanessu a moc jim to sluší s ashley jsou jenom kámoši! *13* -
Re: není špatný, je to skvělej kluk
Já nemám nic proti Záčkovi!!! Vlastně ho mám moc ráda!*14* Ale když sem někdo píše že ho zná osobně tak pěkně kecá!!! *16* to máte zapotřebí vymejšlet si kraviny *13* určitě každý jeho fanoušek by se s ním rád poznal osobně ale tyhle kecy vám nikdo nežere *16* *8* Fakt už toho nechte!!! je to trapný a děláté ze sebe debila!!! To ale nemáte zapotřebí ne??? *13* *13* -
ˇˇBlÁzÍnCI"
Zac efron je velice dobrej zpěvák a herec,ale nechápu takový holky který říkají , že ho milujou ,ale přitom ho ani neznaj!!a nikdy ho nepotakali ... znaj ho jenom z televize!!.. *7* *7* -
Re: Milllásssssek
Samé kecy!!! -
Re: Prostě Zac...
Jasně to co říkaš je v pohodě a ja třeba nevím jak se to stalo ale vím že Zaca prostě miluju *14* a nemůžu si říct ,,koukej ho přestat milovat´´!! *1* *1* -
Prostě Zac...
Zac Efron je jméno,které zná snad každej...je moc pěknej,populární a prostě suprovej herec,ale taky báječnej zpěvák!! Je fakt moc hezkej,ale holky,které tvrdí,že se do něj zamilovaly nebo že je Zac jejich životní láska,fakt nechápu...nemůžete se přece zamilovat do někoho,koho znáte jen z televize a internetu!! -
Re: Zac
Souhlsím *14* *1* *1* -
Re: ...
Ale hodně sladká reklama na med!! *14* *14* *14* -
Re: Zac Efron
A Jak si myslíš že mluví ty káčo!! -
Re: Re: Si divna
Brad Pitt je ve srovnání se Zace Efronem jako velký hovno(Myslím Brada=-))Tak si vylíž!!! -
Re: omg
Ze vypada jako holka z vasi tridy neni trapny pro zaca ale pro tu holku!!! nechtela bych vapdat jako kluk i kdyz by byl ten nejdokonalejsi coz Zac rozhodne je!!! *14* -
Re: ähoj)
Hele ahojky nevím jestli si už sehnala tu Zacovu adresu ale tady jednu mám:
Zac Efron
P.O. Box 960
Avila Beach
CA 93424
USA -
Sorry
Lidi sorry za ty překlepy *1* snad to pochopíte *1* -
My Love
Zac je naprosto jedinhečná a dokonalá osůbka!!<3 *14* *14* Takovíhle slaďouši se rodí jen jednou za 1 000 000 let a já sem šťastná že sem ho znám!!!(jako ne osobně=D) Má nezapomenutelný pohled, ty oči dokážuj rožhavit i ten nejstudenější led!!! *14* *14* *14* Má tak dokonalé a sladké tělo!!! *14* *14* *14* Je prostě dokonalý k nakousnutí klučík!!! *14* *14* Fakt moje životní láska!!!O něm bych mohla básnit celý dny!!! *14* *14* *14* A ten kdo pochybuje o jeho dokonalosti tak ať si vylíže protože nikdo krasnější sladší žhavější..... než Záček neexistuje *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
My biiiig love
Bože Zac je ten slajdší klučina na celým světě!!! *14* JE k sežrání!!!Hrozně ho miluju!!! *14* Má tak sladký hlas!!! *14* Je prostě celý k nakousnutí!!! *14* *14* *14* *14* ILZE-I LOVE ZAC EFRON!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
vanessa
Ja strasne milujem Zaca. *14* strasne.je taky krasny a krasne spieva -
Zachariaš...
Zacííík je má životní láska je rozkošnej *14* miluju ho celího...je to sladoušek ..každý večer masturbuju před jeho foto..Nenávidím ty kokotáky..co o něm píšou ošklivý věci *16* Zacííík je nej a nic na tom nezměníte *1* -
Zac Efron
Zac to je jméno co snad znají všichni.Já jsem minulý rok byla do něho zabouchnutá,ale za ten rok se o dot změnil.Už je dopělejší a už není tak hezký jako dřív už se mi nelíbí.Kámoška říká že je teplouš:-D,ale to si já nemyslím.Dokud je s vanessou tak j mám ráda jako pár.Me se ted osobně líbí kluci z JB,ale fakt.Zac byl minulý rok JKB jsou tento rok:- -
Re: Re: Milllásssssek
nn zac má ashley *3* *3* *3* jsou skvělej pár víš ty že jsou snoubenci *3* *3* *14* *14* -
zac+ashley=velká světová láska
zac je nejnejnejlepší na světě *3* s ashley strašně se k sobě hodí