-
Re: ten se mi nelíbí
Ty to nikomu nebereš tak proč to jsem píšeš zacje normální jako všichni ostatní kluci *13* -
ten se mi nelíbí
No tak pěkně na rovinu. Ten kluk je úplnej břídil. Jeho herecké schopnosti jsou hrozné a ty pěvecké pro změnu příšerné. Tak sladký přiteplený hlas už jsem dlouho neslyšela. Jak se někomu může líbit-nechápu. Ale nikomu to neberu. -
Re: tezka reakce na slecnu, ktera napsala: mě se líbi zac
Jéééééééé ty si ale trapná ty woe to není možný on má vanessu a né takovou píp jako seš ty ty krasavico ten by si o tebe ani hovno na botě neutřel *1* *1* *1* -
kvása
ááá zac pstě nejvěčí slaďouš na světě.. *14* -
Aach
Bozinku ten je ale sladounkej , a jaky ma bicepsík,to je ale kanourek,...beztak ma v hlave nasrane...btw chtel bych nekdy videt jeho neupravenou fotku -
Re: Re: Re: tezka reakce na slecnu, ktera napsala: mě se líbi zac
PŘESNĚ *3* -
Re: Re: tezka reakce na slecnu, ktera napsala: mě se líbi zac
kam by jsme meli dat mozek vsak kazdy ma jiny nazor na urcite veci nekomu se zac libi a nekomu zas ne je to kazdeho vec a i nazor -
hojííík
hrozně se podobá jednomu klukovi ze školy do kterého jsem šíleně zamilovaná -
Prosím tě nevimýšlej si jestli chceš být zajímavá vymysli si něco věrohodného a neplácej blbosti *1* *15* -
To už není možný tohleto, kam jste daly mozek holky? *1* *1* *1* -
tezka reakce na slecnu, ktera napsala: mě se líbi zac
Hele to neuveris co se stalo me: Matka, obycejna vesnicanka se vysvihla ze zeny v domacnosti na scenaristku v Americe a co se nestalo: no prosim te... Jela jsem tam za ni jako kazdy dva tydny a hlidala jsem ji krecka( pac byla celkem hafec vytizena). No a jak to byva musela jsem ho vycistit, vylezu ze dveri a kdo tam nebyl.. no Zac.. a jak se mi podlomili kolena tak jsem spadla i s kreckem. Zac nevahal a utikal mi pomoct. No pak sme si zasli na kavicku a libacky atd..znas to.. Chodili jsme spolu 3 roky. Kopacky jsem mu dala samozrejme ja. Jo a sedela jsem vedle nej kdyz si hladil tvyho psa. Ale spletla ses. Rikal takhle osklivyho psa i s holkou jsem jeste nevidel. Proto jsme se tak smaly. no znaaas to. -
ähoj)
hele tady někdo psal že napsal Zacovi o fotku a on se tam i podepsal.Nevíte tu stránku?Já bys tam ráda mrkla.Plosím..... *9* *9* *9* -
Re: Re: mňam,mňam Mňáááám -ZAC
souhlasím...seš ,a dost *1* -
Re: mňam,mňam Mňáááám -ZAC
Jak může bejt někdo tak trapnej. *7* (s prominutím) -
Re: Re: Re: trapas
Tak to těžko my ani jetix nemáme. A ten film se mi prostě líbí. -
mňam,mňam Mňáááám -ZAC
...hnedka bych se nechala ošukat a vykouřila bych mu...mimochodem jsem stále panna,tak kdo chce at pokecá na icq:361404065 *14* *14* -
Re: Re: trapas
*9* vždyt kdyby to nedávali na jetixech tak se o tom vůbec neví proberete se....tak je mě už z toho na hovno jak to tam furt dávají-z tohodle se mě to uplně zhnusilo *5* fuj -
Re: mě se líbi zac
ahoj mas pravdu ale ja ho videla na vlastni oči tata odjel do ciziny na neakou praci.A ja jsem sla do parku(s tetinym pejskem) a on tam sedel na lavičce a telefonoval *1* je klaaasnnyyy az na to ze jsem se na neho divala a pustila voditko od retrivra a on letel na lavičku kde sedel on *16* trapas.... *9* *9* on se na me tak sladce podival a pohladil pejska a rekl anglicky že je moc pěkný.ja jsem mmu rekla ze dekuju a ze jsem jeho fanynka a ze je v HSM1-2-3)super a on se mo podepsal na kšiltovku *8* *8* *14* *14* *14* je uzasny to byla fajne na hoda -
mě se líbi zac
mě se moc líbi zac i z vanessou jak bili u moře a v las angeles -
Re: trapas
urči tě není tak trapný jako ty a stejně kdyby byl trapný nemel by takový úspěch
*9*