-
omg
noooo... heh abych pravdu rekla tak on vypada jako jedna holka z nasi tridy *1* je docela trapny, a jeho vykon taky nic moc -
Re: normální příspěvek
o je jasný že neni gay *14* -
Re: Re: OMG
Hm, dobrý, ještě by to chtělo se tu anglinu fakt naučit, co? -
Re: OMG
Oh my God!!! Zac is super!!! He is my lover!! I love him!!! And You quiet everybody!!!!! *8* with love Your Vanessa Anne Hudgens *14* -
Re: normální příspěvek
Přesně tak *3* *3* *3* *3* -
Re: Re: Zac Efron
I love you! *14* -
:D
nooooo... ja nevim co si mam myslet :D moc jako neverim, ze by se s nim nekdo znal jako, ale jako jasný, že to fakt muze bejt pravda... =D eeee... prej potreboval dublera na jeho pisnicky... fakt nevim co bych si o nem mela myslet :D *7* -
normální příspěvek
Lidi nehádejte se!!! Musím přiznat, že jsem viděla v jednom časáku, jak se přiznává, že měl při kastingu na Troye štěstí!!! Ale i kdyby v High scool muzical nehrál, mně by se líbil i tak!! Myslím si že není gay, a pokud jem je to jeho věc, nikdo mu do toho nebude lézt! *13* *14* -
Si divna
si normalni asi blbe vidis!!!!!kdybis se na nej poradne koukla tak uvidis ze je krasnej!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *8* *4* *4* *4* *4* -
zacc
zac efron ten je krasnej je k sezrani mmiijjuujjuu hhhooo *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *8* -
zac
cau zacu jsi zkveli mam te moc rada hlavne v muzikalu high school musical.a vannesa je taky zkvela.bara -
OMG
Oh my God, co na něm všichni vidíte??? *7* Ať dělám co dělám, nejsem schopná na něm ani vzhledově najít jedinou dobrou věc. Zajímalo by mě, jestli by po něm štěknul pes, kdyby neměl to nehorázné štěstí (v jeho případě i zázračné) a neproslavil se v Muzikálu ze střední. -
Co se vzhledu týče
Já teda proti němu nic nemám tak se na mě Nezlobte,ale příde mi že na to jak po něm všichni šílijou zas tak moc nedokázal měl jenom štěstí že se muzikál ze střední tak proslavil a sním i Zac.Myslím si že jsou i lepší heri.Ale abych jenom nehledala to špatný co se vzhledu týče tak celkem dobrý to se musí nechat. *4*
Nevým ale takovej Heath Ledger(je i v top 10)dokázal víc a je i hezčí.(sorry že tady propaguju ostatní a fakt se na mě nezlobte). *3* -
zac
nic proti ale mě řijde že je GAY *8* -
Re: Zac Efron
já umím anglicky a co si tu o mě píšete takové blbosti! zac efron
moje celé jméno:zachary david alexander efron *3* -
nekteri holky jsou tak pitomi a trapny ???
ty jo holky vi jste tak trapny ne vsecky ale jen ty co mu pisou ze ho milujou tak to je hruza radsi si beste po svich a nechte ho bejt stejnak vam nerozumiaale ja umim jeho rec vite otom ze ja si snim nekdy pisu a jestli ch cete tak vam dam jeho icq tak jestli ho budete chtit tak mi napiste a ja vam ho poslu muj e-mail csokova@centrum .cz napiste a ja vam odpovim ppa *3* *3* *13* *13* *13* *4* *4* *4* -
jde to
jo jde to kazda holka skace po takovi hesky kluki no jako ze by sem mi jako nelibil alo to jo libi sem mi ale co videla sem ho jednou a to mi stacilo pac sem byla hotova ze sem ho videla tak sem ani tejden nespala ale co tak ahojda cest a mnejte se tu ja padim papa lucinka pucinka *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *8* *8* *8* *8* *13* *13* *13* *4* *4* -
No nic moc
No nic moc jako daleko lepší je David Gránský tak čauky *4* -
Re: ahoj
ty lucko ja jsem si cetla tvuj dotaznik a,to nepises zacoj ale do komentaru vis ????? *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Zac Efron
Zac umí anlicky asi 3 slova a to ahoj,dobrý večer a večírek.