-
Re: ahoj
Mas jako pocit ze sem chodi ci co??? *3* *15* -
Re: Re: ...
Sakra tady je to žhavy... *1* *1* *1* -
:D:D
hele uznavam ze je fag blbost sem psat vzkazy zacovi :D:D to by nenapadlo ani me psat na cesky stranky vzkazy efronovi a jeste k tomu ne anglicky... ale zas je blbost psat sem jak je hnusnej a tak.. za prvi to neni pravda (je bozi) .. a za druhy stejne kecate pac kdyby se vam nelibil tak nelezete na jeho profil.. !! *13* *9* *1* -
suoer
zack je va¨zne sexy a pise se scenar pro hsm4 uz se tesim na hsm3 -
.....
Řeknete mi proč sem píšete takové blbiny jako třeba ahoj zacu jak se máš?????
Stejně si to nebude číst a česky neumí!!!
Aspon to napište anglicky. *9* *13* *7*
A Zac je hezký ale už okoukaný. -
Re: Re: Re: Re: Zac Efron
ty voeeee....ja jen konstatovala,ze los angeles je ve statu kalifornie,takze ho muze znat,ale zname tyhle holk -
Pro zaca
ahoj zacu jak se mas? Zacu milujute doopravdy jestli si myslíš že te vyuzivam tak to neni pravda -
guns n roses
souhlasim s bloominkou a karolinou *1* *15* -
Re: Re: Re: Zac Efron
nebut trapná kdybybyla v los angels tak by to napsala a mě je tocelkem jedno *7* -
Re: ...
ty kravo co si o sobe myslis jako neser mne nebo ty dam na drzkuuuu *16* *8* -
ahoj
ahoj zacu tech kecu si ani moc nevsimej ty jsi skvelej herec a tesim se na high school musical 3 strasne moc tak se mej hezky pa pa lucka *14* *14* *14* *3* -
...
Prosim vas co je tohle za osobnost?????Vypada jak reklama na med... *1* On někde hrál? *7* *15* -
...
Ježiš marja si o sobě myslíš,že to někoho zajímá?No dobre bye tak nekcáš boco všem je to upe jedno tak už tady woe radši nelez co bys z toho měla?Nic ale nadruhou stranu jses chtěla vytahovata pokud znáš takového škaredého tuny přelíčenýho kluka tak to si nech -
Zac Efron
Nechci si z vás ani z nikoho jinýho dělat srandu.K čemu by mi to bylo?a navíc proč? -
Re: Zac Efron
nejsme blbý abychom ho pomlouvaly ,ale je trapný , že si vymýšlíš *8* -
Zac Efron
Je mi jedno že mi nevěříte,ale aspoň ho nepomlouvejte. Prosííím je to čestný člověk -
Re: ????
z tebou určitě ne! *15*
tak si najdi nakyho cecha ty sou nejhezci jak kterej
a sorry jestli neumis cist bez hacku a carek papa *3* -
Zac Efron
I love Zac Efron!!!! *14* *14* *3* *4* -
jo a jeste mi odepis na icq 467 139 334 je to moje icq a nebo na tel.739987982 umim trochu Anglicky ale moc ne prosimte odepis(verim ti tak si toho vaz a nezneuzuvej to zklames me jestli jo) -
jsem jeho fanynka jestli je to pravda to co rikas tak mi dej prosimte jeho icq nebo tel. prosim chtela bych se s nim seznamit moc moc te prosim.