Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Zac Efron

ted si pobavila zase ty me....kalifornie je celej stat a los angeles je cast toho...vis..takze se s nim muze znat,ale pochybuju *1* *1* *1* *1*
  • Re: Re: Zac Efron

s xoxo uplne souhlasím *3*
  • Re: Zac Efron

jsi trapná už jsme tu tisíckrát slyšely že se se Zacem někdo zná a pokaždý jsou to hnusný lži

nevím jak se s ním mohla skamerádit v kalifornii kdž bydlí v los angels
    díky fakt jsem se pobavila

Na tophle nemůžu nic říct...Tomu semusím jen zasmát!!!! *1*
  • xoxo

hodne sem na nej zmenila nazor,kdyz sem videla film hairspray,byl tam uzasny *14* *14* !!!i ten film je skvelej *14*

nic proti zacovi,ale jak muzes rikat ze mu nesahame ani po kotniky?ja nwm ale je to trochu prehnane,kazdy clovek je si roven *3* *3*
  • Zac Efron

nevyrůstali jsme spolu.Já jsem tam jela do Kalifornie studovat zrovna,když se s Vanessou rozešel.Zkamarádili jsme se a teď z nás jsou nej kamarádi.Klidně mi nevěřte,ale je to pravda.Nevím o něm tolik,ale jedno vím.Je to bezvadnej kluk..Vy mu nesaháte ani po kotníky

nechcete nekdy prijit z necim novym nez jen..ja ho znam a je super.....fakt vam to nikdo nezere *13* *13* *13* *13* *13* *13*
  • Zac Efron

nechci ti brát tvůj názor,ale já ho fakt znám a doopravdy není takový,jaký si myslíš.Je chytrý a nadaný což jsou skvělé vlastnosti a navíc je pohodovej a je s nim sranda.Nevím,co proti němu máš
  • fuj

takovy maly trapny chlapec...něco mezi slečnou a chlapcem..fuj...teším se, až ho za půl roku nebude nikdo znát a všichni,i ti, co ho teď milují, ho budou nesnášet!!!
  • Re: proste titulek

jo díky ale už jsem tam byla *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • není špatný, je to skvělej kluk

Není pravda co tu oněm píšete. Já ho znám už asi rok a musim říct, že je to spravedlivej a hodnej kluk. Sice v 1.dílu High School Musical za něj zpíval vysoké tóny někdo jiný,ale ve 2.díle zpíval vše sám. Sám mi to vyprávěl ale třeba v písničce z 1.dílu Breaking Free nazpíval výšky sám.Neni namachrovaný nebo nějak namyšlený.Když je někdo slavný neznamená to,že musí být nějak špatný.Neříkám tohle vše kvůli tomu že jsem do něj zamilovaná,ale proto,že není takový,jako si myslíte. Sice jsem s ním byla hodně když opustil Vanessu,ale to na tom nic nemění.Pořádně si přečtěte tento text a pak važte slova.
  • -------

je sladkej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: :D

když honemáš rád tak sem nelez a nepiš že o něm nepořebuješ psát když podpoříš anti fanklub
  • :D

to je kruty co se tu pise *15* myslim ze se tu travite az moc casu ja teda vubec nemam rad zaca efrona ale nemam potrebu tu psat co si o nem myslim ale rad podporim anti fanfklub!
  • ...

Booože co je tohle za hrozně přeslazenýho malýho kluka? *1* On někde hrál?Jinak nic proti....
  • Re: Re: Za něho zpíva někdo jinej

Pardon..uz jsem se nakazila od nekoho a pisu zpiva se s..takz epardon...zpiva
  • Re: Za něho zpíva někdo jinej

no nejsem jeho milovnice...byvala jsem..ted uz fakt ne....a musim rict....v hsm 1 spiva jen neco...neco zase zpiva nekdo jinej,ale ve dvojce uz to odzpival cele sam..tak nevim kdo to tady mele nejaky zvasty *13* *13* *13*
  • To je mazec

Já Vám něco povím. Člověk se nikde nepobaví tak jako na fórech idolů pro náctileté....To jsou hlášky to svět neviděl. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit