-
zac
naky zvas sou asi fakt blbi!!!on sice v 1 nezpiva ale ve 2 jo tak nemelte ze neumi zpivat kdyz umi!!!a je fakt klasnej a nevim jak nekdo muze byt gay kdyz ma holku a ne kluka!!a kdyz ho nemate radi tak sem nelezte ajeste ktomu na zaca!!!i love zac efron *14* *3* *14* *3* *1* *1* -
Re: Re: zac
Aha!Zpívám se s...pěknééé...tady někdo neumí česky a já to nejsem *13* *13* *13* -
Re: Zac
To ty jseš asi rozmazlená.Jak to můžeš vědět, když ho neznáš? Já být tebou tak radši držím hubu,ty krávo. *5* -
ty si v žádném filmu nehrála jak to můžeš vědět.
co kdybysi byla slavná ty a někdoby pomlouval tebe líbylo by se ti to,asi moc netak nepomlouvej jiné.
a než něco jen tak napíšeš tak si napřed rozmisli jestliby se to líbylo tobě -
Re: zac?
to těžko,je bezva -
zac?
zac efron...nebojte za chvíli vypadne z mody bude zase moderní někdo jinej takže antizac efronové těšte se!mě je to vcelku jedno podle mě je až moooc sladkej a to už je takoví divný *15* ale když ho máte někteří rádi *7* *7* -
No to jiste *3* *13* *15* -
Re: zac
Ja spívám na plejbek *3* *13* *15* *4* -
zac
no je hezkej a umi zpivat nemam co dodat -
jak to asi můžeš vědět jakej je *7* ty víš hovno tak bych být tebou sklapla,stejně nikoho tvý dementní náyory nezajímají -
Zac
Je pěkný debil, si myslí že natoči pár filmu a je něco, tak to je na velkém omylu!!Jen si tu přčtu jeden článek a už vím že ho tu skoro nikdo nenávidííí!!!Protže je to rozmazlený fracek *15* -
Za něho zpíva někdo jinej
On nezpíva v High School musical kdyby jste si porovnaly jak on mluví doopravdy (na disney je to jak s ním dělají reportaž) *7* a jak zpíva je to uplně něco jineho!! Zpíva to za něho nakí jiní chlap tak co dělate? *7*Že zpíva božsky on jo? no to určite *13* -
Re: Re: Nechápu...
A ještě něco, nauč se psát, není diskuze, ale diskuse a pak ta divná věta"tak tu pro zmenu nemusis chodit ty" Ale stojí vám za to chodit na jeho fórum,já nemusím jiný herce a nestojí mi za to, abych chodila na jejich diskuse. Takže běž taky otravovat jinam -
Re: Re: Nechápu...
My zas nejsme zvědavé na Tebe. -
zac
co je na nem zajimave? -
Re: pipinka
Jestli si myslite ze je Zac gey tak se pletete jo *13* -
Obrázky + videa
Mně se strašně líbí! Moc ho miluju. Jestli chcete vidět jeho obrázky a videa, tak jděte na
www.triple-error.estranky.cz
*14* *14* *1* *14* *14* -
Re: Re: Pro fifinku
zkratka to znamena Tahni do riti ..... nic pro mne neznameho *3* *3* -
wow
*16* WELCOME TO THE JUNGEL *16* -
Re: Pro fifinku
Wíš co to znamená Fuck off ?? *8* To je velice sprostě napsané běž někam *15* pokud neumíš slangovou američtinu tak radši nepiš *3*