-
Re: Quickly
ale shak to nieje platonicka laska halooooo *3* -
Re: Zac
saukudni a aj tak nic neviriesis tym ze tu nanho budes nadavat nema to viznama este jedna vec!!! nieje rozmaznany fracek to ty sa bodobas tomu frackovi a daj zacovi pokoj *16* -
Quickly
cau me se zac libil ale ted je mi uz fuk pac je upe vsude a vsechno je to platonicka laska este pak budete rady ze budete mit hodnyho manzela:)nemate na nej sanci pokud nebydlite v USA ale nadeje porad neumira pokud se tam dostanete tak.......no radeji to nectete sou to hemzy ale je to tak -
mno
ved uz nenadavajte na zaca on je fajn herec aj spevak a vobec neni debil thak s tym uz prestante hej *13* -
trapas
ze zvedavosti jsem shledla ten film ze stredni, no vetsi traparnu jsem fakt jeste nevidela -
Re: Re: Re: Co je komu do toho
Simtě, nech si ty svý kecy na koledu. Byl na benzině a co jako? Když si natankuje, tak z toho si nehet sotva zlomí,navíc je nemá dlouhý, tak co by si měl lámat? -
ahoj
ahojjík ja se máte? zac je moje láska*14* a nikdo ho pomlouvat *13* nebude!jo a vanessa je mu nevěrná. *8* *3* *14* -
Re: Re: Co je komu do toho
tak to jo pochybuju že by byl na benzínce vždyť by si tam zlomil nechtítíček čurak zasranej teplej buzeranský šampón *4* *5* *4* -
Re: ZAC
Ano je k sežrání *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
e
ale krasnej v obliceji *4* -
Re: CuzZz
To už radši ten Pettyfer, Jesse je strašně blonĎateeeej -
Re: Re: Re: Co je komu do toho
ano s obe uplne souhlasim mate pravdu,kdyz se jim nelibi tak proc sem proboha lezou zejo?????? -
pomoc
ahoj diky za odpoved uz jsem to vyresila.nechela by sis semnou psat?pls ozvi se -
CuzZz
CuzZz lidi ja nevim ale zac je sice heskej to jo ale obliká se hrozne zanm hesciho kluka poodivejte se na Jesse McCartney hraje v kalifornskim letu *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* -
Re: pomoc
s čím potřebuječ pomoct *7* něco tě trápí *7* -
pomoc
Pomoc prosim ozvete se mi nekdo potrebuju poradit a nevim si rady najde se tady dobra duse o by mi pomohla prosim napiste mi nekdo na Sarusenka1@seznam.cz moc vas prosim je to pro me dulezite.pls ozvete se dekuju za pochopeni pls pomoc -
zac
on je ten nejhezci hezci nez vsichni ostatni *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Si divna
Nojo.. máš pravdu... Musela by se hodně.. pořádně kouknout, páč na něm nić není. Vlasy má jak kdyby je stříhali podle hrnca.. tvář jak balón, na kterej spadlo kladivo... Lidi já nevím, ale když obdivujete pitta, v pohodě, ten opravdu má ksicht jak z pohádky.. ale toto... Nebo třeba eddieho murphyho.. tak jo.. neřeknu nic.. ale takovýho hnusáka.. lidi, pořidtě si brýle! -
Re: normální příspěvek
Jo trochu trapný ... ale pravda .... Miluju zaca efrona *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: omg
přesně tak,to si jí setřela haha *5*