Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dasha86

hruza

strasny sampon, co na nem proboha vidite?
  • _sabruska_

choďte!!

Hlavně ,že máte rádi Zaca ,ale moc sem nechodíte!
  • _sabruska_

Re: Re: zac

MáTe PrAvDu Na 100%
  • Re: zac

mas pravdu verro *1*
  • zac

*14* Zac je skvělý *14* *3* *15* *8* *1* *14*
  • Re: zac

Jo je to trošku takový - jak tu někdo už zmínil - tintítko. :D A možná i nevypadá moc mužně, ale to se mi právě na něm líbí. *4* A co se týče jeho hraní, nevím jak v ostatních filmech, ale třeba v Muzikálu tu roli zahrál dost dobře a věrohodně. *3*
  • anninka0001

zac

kdyby vypadal trochu jako chlap,možná by se mi i líbil.ale tohle...s jeho hraním to taky není zrovna nejúžasnější.ale tak v poho *5*
  • adela13

Re: Bla bla bla

Jak to o něm můžeš říct *1* ? To neerte jako nějakou urážku...Zac je nej.. *1*
  • Bla bla bla

Zac je k sezrani ale mohl by bejt trochu muznejsi ...prijde mi takovy tintitko *5*
  • ivetka936

Re: Re: Re: jeho výška..

Za 1.) Na jeho oficiálních stránkách je uvedena výška 180 cm. A za 2.) Ptali se ho na to v jednom pořadu je na youtube.com kolik vlastně měří. Říkal, že když byl mladší měl ten problém, že byl na kluka dost malý, proto ho moc holky nechtěli. Naštěstí však ještě povyrostl a řekl, že jeho nynější výška je 180cm. *3*
  • Re: Prostě Zac...

částěčně souhlasim-v tom,že je NESMYSL se zamilovat (doopravdy zamilovat) do nekoho,koho znate z filmu a mozna z internetu...jenze pak se neda mluvit o "známosti" *9* *3*
  • Re: Re: Re: jeho výška..

Vy jste si všichni ňáký jistý. Si ho přeměřte, když vám na tom tolik záleží. :D Já nevim, ale podle mě má něco kolem těch 180. *4*
  • zanessa1995

Re: Re: jeho výška..

zac měří 175cm tak nepiš že má 180cm *3*
  • ivetka936

Re: jeho výška..

Zacova výška je 180 cm. *3*
  • adela13

jeho výška..

Prý že má nějak 175 cm.. *4* a to je dobře..já jsem taky malá,mám s ním toho tolik společného *1*
  • adela13

Re: Re: láska na 1.pohled

Originál je jen jeden..ale bohužel..bydlí moc daleko..kdybych byla aspoň jeho sousedka *1* *14* ale třeba potkám někoho jako je on.. *14* *1*
  • monisek111

Re: HSM 4

Co?? To teda bude na nic no *9* já se nas to dívám jenom skrz ně *8* ale Zac je borec z velkým B že jo lidišky??? *14*
  • _sabruska_

Re: Re: HSM 4

Co vy víte ,co když ta 4 bude dobrá i bez nich,taky mě to bavilo když tam byli ,ale to nevadí až bude 4 pak to budu komentovat
  • ?

proč tady píšete antifanouškům že když se jim zac nelíbí ať vám prdel políbí?je to trapný! *15* jak malý děti *5*
  • Re: láska na 1.pohled

Máš pravdu, hodně kluků je mu podobnejch, jednoho máme na škole, je to takovej ,,idol,, školy. :D Škoda, že nemám fotku ... mně se líbí snad ještě víc než Zac. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit